Hoeveelheid:

  Hoeveelheid:

   Deze bundel is een essentieel onderdeel van het Nutrilite Body Cleansing Program1, en bevat speciaal geselecteerde producten1 van Nutrilite, het nr. 1 verkochte merk van vitamines en dieetsupplementen ter wereld2, en is nu verkrijgbaar met 10% korting.

   1 Met Nutrilite Mariadistel omdat mariadistel het lichaam helpt om zichzelf te reinigen. Het Nutrilite Body Cleansing Program is een holistisch programma van 21 dagen voor een gezonde leefstijl dat voedingsrichtlijnen, aanbevelingen voor lichaamsbeweging, advies voor hydratering en hulpmiddelen voor een positieve instelling bevat.
   2 Bron: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

    

   Wat het voor u doet

   De Nutrilite Body Cleansing Program-bundel bevat:

   • Nutrilite Mariadistel1,
   • Nutrilite Balance Within
   • Nutrilite Fibre Powder
   • Nutrilite Puur Plantaardige Proteïne
   • Welkomstfolder met programma-informatie.

   Deze bundel is een essentieel onderdeel van het Nutrilite Body Cleansing Program2, dat is gebaseerd op belangrijke steunpilaren – voeding, hydratering, lichaamsbeweging, een positieve instelling en betrokkenheid bij een community en bevat gedetailleerde richtlijnen en hulpmiddelen en materiaal om u te ondersteunen.

   Het doel van het programma van 21 dagen is om:

   • De natuurlijke reinigingsfunctie van uw lichaam te versterken1
   • De gezondheid van uw spijsvertering3 en een positieve gemoedstoestand te ondersteunen4
   • Uw uiterlijk te verbeteren5
   • Uw immuunsysteem te ondersteunen6
   • U te helpen fit en actief te blijven

   Ook helpt het u om:

   • Uitdagingen en stress te overwinnen
   • De kwaliteit van uw slaap te verbeteren
   • Positieve leefgewoonten op te bouwen

   1 Mariadistel helpt het lichaam om zichzelf te reinigen.
   2 Het Nutrilite Mariadistel-supplement helpt het lichaam om zichzelf te reinigen.
   3 Mariadistel bevordert de spijsvertering.
   4 Vitamine B6 en foliumzuur (B9) dragen bij tot een normale psychologische functie.
   5 Als gevolg van lichamelijke en geestelijke inspanning.
   6 Vitamine B6 en foliumzuur (B9) dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

   Wat u zult waarderen

   We willen allemaal een gezonder en gelukkiger leven. Soms is dat een uitdaging door wat we eten, blootstelling aan omgevingsfactoren en het gebruik van alcohol, factoren die kunnen leiden stress voor de lever en de organen die dag en nacht werken als onderdeel van onze natuurlijke reinigingsfunctie.

   Het Nutrilite Body Cleansing Program1 is ontwikkeld om de natuurlijke reinigingsfunctie van het lichaam te versterken1 en biedt het lichaam extra ondersteuning om dit natuurlijke reinigingsproces te behouden.1

   U zult het programma geweldig vinden, omdat:

   • Het is ontwikkeld in samenwerking met Dr. Francesco Avaldi, een voedingsconsulent van Nutrilite met een masteropleiding in vegetarische voeding, die adviezen geeft over sportvoeding voor Europese topvoetbalteams en olympische atleten.
   • Het biedt gratis toegang tot handige hulpmiddelen en materiaal in het gedeelte Destination Wellbeing5 in de Amway Xperience-app en de handleiding, die voedingsrichtlijnen, lekkere recepten, tips voor een actieve leefstijl en motivatietips bevat. Bovendien kunt u uw traject delen met een community van mensen zoals u.
   • Moeiteloos te volgen dankzij duidelijke, eenvoudige stappen en een flexibele benadering.
   • Het programma helpt u om fitter en actiever te blijven2, uw uiterlijk te verbeteren3 en uw goede humeur te ondersteunen4.
   • Blijf makkelijk op schema en gemotiveerd met altijd en overal toegang tot het digitale hulpmiddel Destination Wellbeing5 in de Amway Xperience-app, dat lekkere recepten, tips voor een actieve leefstijl, motivatie en ondersteuning van uw Amway Business Owner bevat.
   • Door de mooie verpakking van de bundel is het een plezier om uit te pakken of cadeau te doen. Bovendien bevat de bundel een folder om u te helpen bij uw eerste stappen.
   • Het Nutrilite Body Cleansing Program-bundel is verkrijgbaar met een korting van 10% (in vergelijking met de afzonderlijke aanschaf van alle producten).

   Meer informatie vindt u hier.

   1 Met Nutrilite Mariadistel omdat mariadistel het lichaam helpt om zichzelf te reinigen.  Het Nutrilite Body Cleansing-programma is een holistisch programma van 21 dagen voor een gezonde leefstijl dat voedingsrichtlijnen, aanbevelingen voor lichaamsbeweging, tips voor hydratering en hulpmiddelen voor een positieve instelling bevat.
   2 Als gevolg van lichaamsbeweging.
   3 Als gevolg van lichamelijke en geestelijke inspanning.
   4 Als gevolg van geestelijke inspanning en vitamine B6 en foliumzuur (B9), dat bijdraagt aan een normale psychologische functie.
   5 Het hulpmiddel Destination Wellbeing in de Amway Xperience-app is vanaf januari 2023 beschikbaar

   Goed om te weten

   • Nutrilite is het nr. 1 verkochte merk van vitamines en dieetsupplementen ter wereld1 en het nr.1 merk van proteïnesupplementen ter wereld.2
   • Het Nutrilite Body Cleansing Program is gebaseerd op wetenschappelijke benaderingen en is ontwikkeld in samenwerking met Dr. Francesco Avaldi, voedingsconsulent van Nutrilite met een masteropleiding in vegetarische voeding, die adviezen geeft over sportvoeding voor Europese topvoetbalteams en olympische atleten.
   • Het ‘belangrijke’ orgaan, de lever, zorgt goed voor ons lichaam door ons bloed te filteren en te reinigen. Nutrilite mariadistel bevat mariadistelextract ter ondersteuning van de lever, beschermt de lever en zorgt voor een normale leveractiviteit.
   • Nutrilite Balance Within bevat 6 miljard melkzuurbacteriën van twee wetenschappelijke goed gedocumenteerde stammen, evenals vitamine B6 en B9 (foliumzuur).
   • Nutrilite Puur Plantaardige Proteïne bevat proteïnen uit drie plantaardige bronnen en bevat geen kleur- en smaakstoffen.
   • Nutrilite Fibre Powder bevat drie oplosbare vezels uit natuurlijke plantaardige bronnen.

   1 Bron: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/
   2 Bron: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Kenmerken

   Het Nutrilite Body Cleansing Program is onderdeel van Nutrilite Destination Wellbeing – een holistisch initiatief voor een gezonde leefstijl dat een aantal programma's, oplossingen en productbundels bevat voor verschillende welzijns- en voedingsbehoeften waarmee u een gelukkiger en gezonder leven leidt.

   Voor een holistische benadering van lichaamsreiniging is het Nutrilite Body Cleansing Program gebaseerd op belangrijke steunpilaren – voeding, hydratering, lichaamsbeweging, een positieve instelling en & betrokkenheid bij een community.

   Het Nutrilite Body Cleansing Program wordt ondersteund door een schat aan hulpmiddelen die altijd en overal beschikbaar zijn via het gedeelte Destination Wellbeing in de Amway Xperience-app. Hier vindt u recepten, tips, hulpmiddelen en motiverend materiaal om u bij te staan tijdens het programma.

   Gebruik

   Het Nutrilite Body Cleansing Program Bundle is uw beginpunt voor het holistische Body Cleansing Program van 21 dagen. Nadat u uw Nutrilite Body Cleansing Program Bundle hebt ontvangen, doet u het volgende:

   • Download de gratis Amway™ Xperience-app1 in de Google Play Store of Apple App Store door te zoeken op "Amway Xperience" of door de QR-code te scannen in de welkomstfolder.
   • Zoek "Destination Wellbeing” in de Amway™ Xperience-app.
   • Bepaal uw startdatum en laat uw vrienden, familie en collega's weten – dat ze u kunnen steunen. Misschien willen ze wel met u meedoen.
   • Plan uw dagelijkse routine met behulp van de handleiding of de mobiele app.1

   Gebruik elk Nutrilite-product zoals aangegeven en neem ze op in uw dagelijkse maaltijdsplanning zoals aanbevolen in de ondersteunende hulpmiddelen en de handleiding in het gedeelte “Daily Meal Examples & Supplements”.

   Ga naar de Nutrilite Body Cleansing Program-pagina2 en bekijk de video waarin het programma stap voor stap wordt uitgelegd.

   Het programma is uitsluitend bedoeld voor volwassenen.

   Gebruik Nutrilite Mariadistel niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Als u een aandoening of een ziekte hebt die de lever of galkanaal aantast, als u een vernauwd galkanaal hebt of last hebt van galstenen, moet u Nutrilite Mariadistel niet gebruiken. Gebruikt u medicijnen? Raadpleeg dan uw arts.

   1 Destination Wellbeing in de Amway Xperience-app is vanaf januari 2023 beschikbaar
   2 De Nutrilite Body Cleansing Program-pagina is vanaf januari 2023 beschikbaar