Hoeveelheid:

  Hoeveelheid:

   Vergroot uw welzijn met een Daily-multivitaminensupplement vol essentiële vitaminen en mineralen, en meer plantaardige ingrediënten dan ooit1.

   1In vergelijking met voorgaande formules.

    

   Wat het voor u doet

   De voedingsstoffen in Nutrilite Daily ondersteunen meerdere aspecten van uw welzijn, zoals weerstand, energie en gezichtsvermogen. De nieuwe, verbeterde formule:

   • Vult eventuele tekorten aan voedingsstoffen aan met een uitgebalanceerde mix van vitaminen en mineralen, en plantaardige ingrediënten afkomstig van duurzame Nutrilite- of door Nutricert gecertificeerde boerderijen. Ondersteunt uw immuunsysteem met vitamine C, vitamine D, zink, ijzer en seleen.3
   • Helpt u voorbereid te zijn op elke uitdaging met zeven B-vitaminen, ijzer en magnesium, ter ondersteuning van de energiestofwisseling.3
   • Geeft uw ogen extra voedingsstoffen in de vorm van de vitaminen A en B2, en zink3
   • Snel en eenvoudig op te nemen in elke leefstijl of dagindeling, want het tablet is makkelijk door te slikken en mild  voor de maag. Ook geschikt voor vegetariërs.

   3 De vitaminen C, B1, B2, B3, B5, B6, B12 en biotine, ijzer en magnesium dragen bij tot een normale energiestofwisseling. Vitamine C, vitamine D, zink, ijzer en seleen dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem. De vitaminen A, B2 en zink dragen bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde leefstijl zijn van algemeen belang.

   Wat u zult waarderen

   Een snel leeftempo kan stimulerend zijn, maar soms kunnen dagelijkse verplichtingen en stress ons welzijn in de weg staan. We willen plezier en voldoening uit ons leven halen, en ons gesteund en energiek voelen. Zodat we zowel persoonlijk als professioneel kunnen floreren en energie overhouden voor onze dierbaren. Nutrilite Daily kan helpen.

   Nutrilite Daily bevat maar liefst 20 essentiële vitaminen en mineralen, en 3 plantaardige ingrediënten verkregen uit planten geteeld op duurzame boerderijen. Hiermee biedt dit product u een snelle en praktische manier om gebruik te maken van de voedingsstoffen en plantaardige ingrediënten uit natuurlijke grondstoffen, eventuele tekorten in uw eetpatroon aan te vullen en de voedingsstoffen binnen te krijgen die u lichaam nodig heeft om uw welzijn te ondersteunen.3 Elke dag.

   3 De vitaminen C, B1, B2, B3, B5, B6, B12 en biotine, ijzer en magnesium dragen bij tot een normale energiestofwisseling. Vitamine C, vitamine D, zink, ijzer en seleen dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem. De vitaminen A, B2 en zink dragen bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde leefstijl zijn van algemeen belang.

   Goed om te weten

   Elk tablet van Nutrilite Daily bevat 20 vitaminen en mineralen, en meer plantaardige ingrediënten afkomstig van onze Nutrilite- of door Nutricert gecertificeerde boerderij.

   • 12 vitaminen, waaronder A, C, D, E, B1, B2, B3, B6, foliumzuur, B12, biotine, (pantotheenzuur).
   • 8 mineralen: calcium, ijzer, jood, magnesium, zink, koper, seleen, mangaan.
   • Acerolakersen, die vitamine C leveren, die bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem en een normale energiestofwisseling.
   • Bètacaroteen is een provitamine A. Dat betekent dat het lichaam het kan omzetten in vitamine A ter ondersteuning van een normaal gezichtsvermogen.
   • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen of zoetstoffen.

   4 Nutrilite is het nr. 1 verkochte merk van vitamines en dieetsupplementen ter wereld.

   Kenmerken

   • Met voedingsstoffen ter  ondersteuning van meerdere gezondheids- en welzijnsdoelen, zoals energie, weerstand, gezichtsvermogen en algeheel welzijn. Dit is een snelle en praktische manier om supplementen in uw dagelijkse routine op te nemen.
   • Afkomstig van een betrouwbaar merk. Nutrilite™ is het nr. 1 verkochte merk van vitamines en dieetsupplementen ter wereld en helpt al meer dan 85 jaar mensen overal ter wereld om een gelukkiger en gezonder leven te leiden.
   • De plantenextracten uit acerolakersen, vlierbessen, paarse wortel zijn afkomstig van planten geteeld op Nutrilite-boerderijen of door NutriCert gecertificeerde boerderijen. Deze boerderijen hanteren duurzame teeltmethoden en maken deel uit van het streven van het Nutrilite-merk naar betrouwbare transparantie van het zaadje tot in het potje.

   Gebruik

   • Volwassenen en kinderen van 12 jaar of ouder: Neem 1 tablet per dag, bij voorkeur bij de maaltijd.
   • Buiten bereik van kinderen bewaren.
   • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl.
   • De aanbevolen dosering niet overschrijden.
   • Houd de verpakking goed gesloten.
   • Op een koele, droge plaats bewaren.
   • Deel het product met mensen in uw omgeving die streven naar een gezonde leefstijl, zodat ze hun welzijn kunnen verbeteren.


   AANBEVOLEN DOSERING: Volwassenen nemen één tablet per dag, bij voorkeur bij de maaltijd.

   Ingrediënten

   INGREDIËNTEN: calciumcarbonaat, stabilisatoren (microkristallijne cellulose, vernet natriumcarboxymethylcellulose, Arabische gom, hydroxypropylmethylcellulose, dicalciumfosfaat), magnesiumoxide, L-ascorbinezuur, acerolaextract 6% (Malpighia glabra), maltodextrine, ijzer(II)fumaraat, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren), nicotinamide, D-alfa-tocoferol zure succinaat, zinkoxide, vlierbesextract 1,0% (Sambucus Nigra), calcium-D-pantothenaat, koper(II)gluconaat, wortelextract 0,5% (Daucus carota), mangaansulfaat, thiaminemononitraat, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, retinylacetaat, luteïne (van afrikaantjes tagetes erecta), bevochtigingsmiddel (glycerol), antioxidanten (natriumascorbaat, alfa-tocoferol), bètacaroteen, pteroylmonoglutaminezuur, glansmiddel (carnaubawas), kaliumjodide, natriumseleniet, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.

   Voedingsstoffen Per tablet % NRV**
   Vitamine A 693 μg RE 87%
   Vitamine D 5 μg 100%
   Vitamine E 10 mg α-TE 83%
   Vitamine B1 1,4 mg 127%
   Vitamine B2 1,6 mg 114%
   Niacine 18 mg NE 113%
   Pantotheenzuur 6 mg 100%
   Vitamine B6 1,4 mg 100%
   Biotine 50 μg 100%
   Foliumzuur 200 μg 100%
   Vitamine B12 2,4 μg 100%
   Vitamine C 80 mg 100%
   Calcium 180 mg 23%
   Magnesium 60 mg 16%
   IJzer 10 mg 71%
   Koper 1 mg 100%
   Zink 8 mg 80%
   Mangaan 1 mg 50%
   Jood 83 μg 55%
   Seleen 55 μg 100%
   Luteïne 0,6 mg  

   ** % van de voedingswaardereferenties