Hoeveelheid:

  Hoeveelheid:

   Hét antwoord op uw behoefte om de huid van uw gezicht en lichaam te verstevigen: van buitenaf met huidverzorgingsproducten, van binnenuit met een voedingssupplement* voor uw huid, daarbij nog eens extra ondersteund door de Artistry Massageset voor gezicht en lichaam.

   *Nutrilite™ Biotine C Plus bevat biotine en vitamine C. Biotine draagt bij tot de instandhouding van een normale huid. Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor de normale werking van de huid.

    

   Wat het voor u doet

   • Reinigt en verzorgt door vuil, make-upresten, vervuiling en andere onzuiverheden snel en op milde wijze te verwijderen van uw huid, met Artistry Skin Nutrition™ Renewing Foaming Cleanser.
   • Helpt de huid te verzorgen en draagt bij tot een optimaal vochtgehalte en stabilisering en bescherming van het microbioom, dankzij Artistry Skin Nutrition Renewing Softening Toner.
   • Laat een slappe huid weer steviger ogen, vervaagt lijntjes, diepe rimpels, expressielijntjes en verkleuringen, met Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream.
   • Bestrijdt zichtbare lijntjes en verstevigt de huid met elke frisse druppel, zodat ze gezond aanvoelt en oogt, bij gebruik van Artistry Skin Nutrition Vitamin C+HA3 Daily Serum.
   • Vermindert de zichtbaarheid van donkere vlekken en onzuiverheden en zorgt voor een stralende, heldere teint, met Artistry Signature Select Brightening Mask.
   • Helpt om cellulitis te vervagen zodat de huid gladder en strakker oogt en aanvoelt, dankzij Artistry Signature Select™ Firming Body Lotion.
   • Bevat biotine dat bijdraagt tot het behoud van een normale huid, en vitamine C dat bijdraagt tot een normale collageenvorming voor de normale werking van de huid, dankzij Nutrilite™ Biotine C Plus.
   • Stimuleert de lymfestroom en bloedsomloop lokaal en helpt de  Artistry-producten en -ingrediënten in te masseren, met behulp van de Artistry Massageset voor gezicht en lichaam.
   • Helpt om uw favoriete huidverzorgings- en beautyproducten overal mee naartoe te nemen, met het Artistry Opbergzakje.

   De Artistry Holistic Beauty Solution - Firming bevat de volgende producten:

   ** Samen verpakt als onderdeel van de Artistry Skin Nutrition Firming Mini Set.

   Wat u zult waarderen

   Ondersteun het natuurlijke herstelproces van uw huid eenvoudig en doeltreffend met de Artistry Holistic Beauty Solution - Firming om de huid te verhelderen en gevorderde tekenen van veroudering te helpen tegengaan.

   Onze manier van leven en invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat onze cellen sneller beschadigd raken, waardoor de huid er vermoeid, dof of ouder kan uitzien. Daarom is het belangrijk dat we het natuurlijke herstelproces van de huid ondersteunen, op holistische wijze.

   De Firming Solution bevat een met zorg samengestelde selectie producten uit de Artistry Skin Nutrition- en Artistry Signature Select-lijnen en een Nutrilite-voedingssupplement en biedt daarmee alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse huidverzorgings- en beautyroutine.

   Reinig, tonifieer, behandel, hydrateer, voed en verwen de huid van uw gezicht en lichaam van binnen* en buiten en geniet van een gezonde, stralende look.

   Naast de populaire Artistry-verzorgingsproducten en een Nutrilite™-supplement bevat de Artistry Holistic Beauty Solution - Firming ook een gratis Artistry Massageset voor gezicht en lichaam (verpakt in een doos met magnetische sluiting) en een Artistry Opbergzakje zodat u uw favoriete beautyproducten overal mee naartoe kunt nemen.

   *Nutrilite™ Biotine C Plus bevat biotine en vitamine C. Biotine draagt bij tot de instandhouding van een normale huid. Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor een normale werking van de huid.

   Goed om te weten

   Schone formule
   De formules die worden gebruikt in de Artistry Skin Nutrition-producten zijn ontwikkeld volgens de Artistry Clean-normen. Dit zijn een aantal strenge richtlijnen die ervoor zorgen dat Artistry™-producten zuiver, veilig en effectief zijn. Dat betekent:

   • Geregistreerd bij The Vegan Society.
   • Zonder minerale olie, parabenen of ftalaten.
   • Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is dierproefvrij.

   Plantaardige ingrediënten
   Zowel de huidverzorgingsproducten als het supplement in de Artistry Holistic Beauty Solution bevatten een of meer fytovoedingsstoffen, die worden geteeld op onze eigen Nutrilite™- of NutriCert™-gecertificeerde partnerboerderijen. Deze traceerbaarheid van zaadje tot huid of zaadje tot supplement garandeert niet alleen een hoge kwaliteit, maar geeft ook vertrouwen.

   Samen meer dan 145 jaar ervaring
   Dat geldt voor de combinatie van de bewezen expertise van Artistry op het gebied van huidwetenschap en ingrediënten afkomstig van Nutrilite- of NutriCert-gecertificeerde partnerboerderijen. Nutrilite is het nr. 1 verkochte merk van vitaminen en voedingssupplementen ter wereld***.

   ***Bron: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Kenmerken

   Artistry™ Massageset voor gezicht en lichaam: bevat één jade roller en één gua sha van natuurlijke kwartsiet. Deze onmisbare beautytools kunnen worden gebruikt om de huid te masseren en de lymfestroom en bloedsomloop lokaal te stimuleren om de opname van Artistry-producten en hun ingrediënten te bevorderen. Het is ook een geweldige manier om te ontspannen na een lange dag, te genieten van wat me-time of uw huid 's ochtends wakker te maken.

   Artistry Opbergzakje
   Met zijn formaat van 23 x 30 cm is dit opbergzakje perfect om uw favoriete huidverzorgingsproducten overal mee naartoe te nemen.

   Speciaal ontwikkeld voor u, door onze community
   De Artistry Holistic Beauty Solution is ontwikkeld in samenwerking met onze community van ABO's. Zij begrijpen, vertegenwoordigen en helpen te voorzien in de huidverzorgings- en beautybehoeften van vrouwen van elke leeftijd en met elk huidtype.

   Gebruik

   Zie de afzonderlijke producten voor de gebruiksaanwijzing.

   Ingrediënten

   Belangrijke ingrediënten voor gezonde schoonheid:.
   Zowel de huidverzorgingsproducten als het supplement in de Artistry Holistic Beauty Solution bevatten een of meer fytovoedingsstoffen, die worden geteeld op onze eigen Nutrilite™- of NutriCert™-gecertificeerde partnerboerderijen. Zoals:

   Acerolakers
   Bevat vitamine C, dat bijdraagt tot een normale collageenvorming voor de normale werking van de huid en bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
   Aanwezig in: Artistry Skin Nutrition Vitamin C + HA3 Daily Serum en Nutrilite Biotine C Plus

   Wit chiazaad
   Een liposoom dat diep in het huidoppervlak zijn positieve werk doet.
   Aanwezig in: Artistry Skin Nutrition Renewing Foaming Cleanser*, Artistry Skin Nutrition Renewing Softening Toner*, Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream*, Artistry Skin Nutrition Vitamin C+HA3 Daily Serum en Artistry Signature Select Brightening Mask.

   Granaatappelextract
   Geeft verlichting bij huidirritatie door verontreinigingen en fijnstof, die kunnen leiden tot snellere en vroegtijdige huidveroudering.
   Aanwezig in: Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream* en Artistry Signature Select Firming Body Lotion

   Spinazie
   Een belangrijk ingrediënt in het Skin Nutrition Repair Complex, dat de jeugdige uitstraling van de huid helpt te herstellen.
   Aanwezig in: Artistry Skin Nutrition Firming Ultra Lifting Cream*

   Deze ingrediënten maken deel uit van wetenschappelijk ontwikkelde formules en brengen het beste van wetenschap en natuur samen voor uw huid.

   * Meegeleverd als onderdeel van een miniset binnen de oplossing.


   Voor elk product vindt u de volledige ingrediëntenlijst op de betreffende productpagina: