Hoeveelheid:

  Dit product maakt deel uit van 1 bundel(s):

  Met Mineraalsticks Zink kunt u eenvoudig op een handige manier zorgen dat u voldoende van dit mineraal binnenkrijgt, dat het immuunsysteem ondersteunt. 
   

  Waarom u het goed zult vinden 

  Als u een druk leven leidt, is uw tijd kostbaar. Daarom is het belangrijk dat de stappen die u zet om uw weerstand te behouden weinig tijd kosten en eenvoudig in uw dag zijn in te passen. Voortaan kun u supersnel en handig zorgen dat u voldoende zink binnenkrijgt om uw immuunsysteem te ondersteunen. 

  Mineraalsticks Zink zijn ideaal om in uw tas te hebben op een drukbezette dag. Elke stick bevat 10 mg zink (100% NRV), zodat u erop kunt vertrouwen dat u elke dag de juiste hoeveelheid van dit waardevolle mineraal binnenkrijgt. Giet de inhoud van 1 stick in uw mond en laat de zinkkorrels met sinaasappel-citroensmaak oplossen. Ze zijn zo lekker, dat u ze niet eens hoeft weg te spelen met water. Dat maakt deze sticks ideaal voor onderweg.
   

  Goed om te weten

  • Dit mineraal wordt vaak over het hoofd gezien, maar het helpt om uw immuunsysteem onderweg te ondersteunen. Het helpt ook om uw huid, haar en nagels gezond te houden. 
  • Afgemeten hoeveelheid in handige stickverpakking, met een inhoud van 10 mg zink, 100% NRV (voedingswaardereferentie) om in te nemen wanneer het u uitkomt. Niet meer dan 1 stick per dag.
  • Snel en handig. U hoeft de zinkkorrels alleen maar in uw mond te laten oplossen. U hoeft ze niet eens in te nemen met water. 
  • Verfrissende citrussmaak met sinaasappel en citroen.
  • Geschikt voor vegetariërs.
  • Dit product bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.
  BEVAT GEMIDDELD PER DAG (in 1 stick) NRV*
  Zink 10 mg 100 %

  * % van de voedingswaardereferenties

  Mogelijke gebruikers
  • Iedereen die zijn immuunsysteem wil ondersteunen.
  • Iedereen die een normale huid in stand wil houden.
  • Nuttig supplement om de afweer van personen met een drukke, veeleisende leefstijl te versterken.

  Aanbevolen dosering

  Dagelijks 1 Mineraalstick Zink, op een tijdstip naar keuze.

  Opmerking

  Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Droog bewaren bij een temperatuur van 4 tot 25°C. Kan bij overmatig gebruik laxerend werken. Deze minraalsticks zijn niet bestemd voor de losse verkoop en bevatten derhalve geen productinfo. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn van algemeen belang.