Inhoud van bundel

Protecting Lotion ARTISTRY™ YOUTH XTEND™

Bestelnummer: 113803
Inhoud: 50ml
Hoeveelheid:

  Lichte, hydraterende lotion met ZBF 15 beschermt tegen UV-straling en andere schadelijke milieufactoren en voorkomt fijne lijntjes en rimpels.

  Wat het voor u doet

  • Hydrateert de huid met een lichtgewicht formule die de fragiele balans van de vette tot gecombineerde huid ondersteunt en de huid laat ademen.
  • Beschermt de huid tegen de dagelijkse impact van agressieve milieufactoren zoals UV-straling, vrije radicalen en vervuiling.
  • Helpt uw huid om er langer jonger uit te blijven zien door haar te beschermen en zo de tekenen van veroudering af te remmen.
  • Beschermt overdag tegen de zon met ZBF 15.

  Wat u zult waarderen

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Lotion is perfect te combineren met uw dagelijkse huidverzorging met anti-verouderingsproducten. Uw huid blijft niet alleen de hele dag gehydrateerd, maar wordt ook nog eens extra beschermd tegen beschadiging door milieufactoren. Het ingebouwde zonnefilter beschermt u tegen de schadelijke UV-straling die een belangrijke rol speelt in het huidverouderingsproces. Daarnaast wordt de huid voorzien van een combinatie van huidverzorgende bestanddelen uit natuurlijke grondstoffen. Zo beschikt u over krachtige, natuurlijke antioxidanten om vrije radicalen te bestrijden, en ook dat helpt om de tekenen van huidveroudering te vertragen.

  Goed om te weten

  • 80% van de vrouwen vond dat de huid er stralender uitzag na slechts drie weken (onderzoek op basis van gebruikerservaringen).
  • Met natuurlijke, huidverzorgende ingrediënten met antioxidanten afkomstig uit door NUTRILITE™ goedgekeurde zwarte bessen en groene acerolakersen.

  Kenmerken

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Lotion is een lichtgewicht moisturiser die de huid niet alleen de hele dag verzacht en verzorgt, maar ook beschermt tegen enkele van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering:

  • Ingebouwd zonnefilter (ZBF 15) dat van nature voorkomt in het extract van de Afrikaanse baobabvrucht beschermt de zon overdag om huidveroudering door blootstelling aan de zon te voorkomen.
  • Geformuleerd om de vochtbalans in stand te houden bij een vette tot gecombineerde huid.
  • De huid wordt zachter bij dagelijks gebruik.

  Gebruik

  • Zachtjes wrijvend van onder naar boven over het gezicht verdelen.
  • Perfect voor dagelijks gebruik.

  Ingrediënten

  ARTISTRY YOUTH XTEND Protecting Lotion hydrateert de huid met een lichtgewicht formule met beschermende ingrediënten om beschadiging waardoor de huid ouder kan lijken te voorkomen. Extract van de Afrikaanse baobabvrucht vormt een ingebouwd zonnefilter om u te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Zwarte bessen en groene acerolakersen bestrijden de effecten van vrije radicalen op de huid met krachtige antioxidanten, en verzorgen en verzachten de huid in de loop van de dag.