Hoeveelheid:

  XS™ Protein Bars dragen bij tot de groei en instandhouding van spiermassa en zijn handig mee te nemen. Ondersteunt het herstel na het sporten en de snackbehoefte.

  Wat het voor u doet

  1. Draagt bij tot de groei van spiermassa met een specifieke proteïnenmix (20g). Hierdoor krijgen de spieren constante ondersteuning tijdens het herstel met snel en traag verterende proteïnen.
  2. Verrijkt met seleen, wat de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress.
  3. Deze effectieve reep met hoogwaardige ingrediënten en een hoog vezelgehalte (50% van de ADH), maar zonder toegevoegde suiker maakt echt een verschil. Levert geen lege calorieën of suikerpieken.

  Waarom het iets voor u zou zijn

  Om een optimaal actief leven te leiden, moet ik supplementen kiezen die meer doen dan de rest. De XS Protein Bar is erop gericht uw lichaam precies op het juiste moment te geven wat het nodig heeft om zijn potentieel optimaal te benutten. Deze nieuwe XS Protein Bars zijn ontwikkeld om bij te dragen tot de groei van spiermassa na het sporten en zitten in een handige meeneemverpakking. Elke proteïnenreep bevat een specifieke proteïnenmix, die een gestage stroom van snel en traag verterende proteïnen levert en zo de proteïnensynthese langer ondersteunt. Deze geavanceerde proteïnenrepen zijn verrijkt met seleen, wat de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress. En altijd bij de hand wanneer u behoeft heeft aan prestatieondersteuning!

  Goed om te weten

  Presteer beter in elke fase, probeer de hele XS™ lijn.

  Kenmerken

  • Snelwerkend en zeer effectief. Ontwikkeld voor gebruik na het sporten om de ontwikkeling van spierweefsel te bevorderen en vermoeidheid te verminderen.
  • Boordevol krachtige ingrediënten en belangrijke vitaminen. Een reep levert 20 g hoogwaardige proteïnen.
  • Ook geschikt als gezonde snack op een drukke dag, want rijk aan vezels (16,3 g) en zonder toegevoegde suikers.
  • Karamel-vanillesmaak

  Gebruik

  Neem een lekkere en voedzame XS™ Protein Bar na het sporten om weer te herstellen. Gebruik deze repen op een drukke dag als een gezonde snack in handige meeneemverpakking.

  Daarnaast is een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl van algemeen belang. Niet geschikt voor diabetici!

  Ingrediënten

  Karamelsmaak:

  Ingrediënten: melk proteïne, isomalto-oligosaccharide, humectant (glycerol), oligofructose, erwteiwit, tarwe zetmeel, zonnebloemolie, amandelen, cacaoboter, smaakstof (bevat melk), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren, veresterd met citroenzuur (E472c)), zoetstof (steviolglycosiden), vitaminen [(vitamine B2 (riboflavine), vitamine B1 (thiaminemononitraat), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), vitamine B12 (cyanocobalamine)], mineralen (natriumseleniet).

  Voedingswaarde

  Per 100 g

  Per reep (60 g)

  Energie

  1323 kJ / 318 kcal

  793 kJ / 190 kcal

  Vetten

  9,8 g

  5,9 g

  Verzadigde vetten

  2,0 g

  1,2 g

  Koolhydraten

  14,5 g

  8,7 g

  Suikers

  3,1 g

  1,8 g

  Polyolen

  9,9 g

  6,0 g

   Voedingsvezels

  27,1 g

  16,3 g

  Eiwitten

  33,4 g

  20 g

  Zout

  0,60 g

  0,36 g

   

   

   

   Thiamine (vitamine B1)

  0,37 mg (33%*)

  0,22 mg (20%*)

  Riboflavine (vitamine B2)

  0,47 mg (33%*)

  0,28 mg (20%*)

  Vitamine B6

  0,46 mg (33%*)

  0,28 mg (20%*)

  Vitamine B12

  0,83 mg (33%*)

  0,50 mg (20%*)