Hoeveelheid:

  Nutrilite™ Puur Plantaardige Proteïne levert hoogwaardige, proteïne op plantaardige basis om te zorgen dat u er dagelijks voldoende van binnenkrijgt om verder te kunnen*.
   

  Waarom u het goed zult vinden

  Proteïnen staan bekend als de bouwstenen van het leven, omdat ze in elke cel in het lichaam te vinden zijn, waar ze helpen om schade te herstellen en nieuwe cellen te bouwen. Net als het frame van een fiets, vormen zij de ondersteunende structuur voor uw lichaam en een raamwerk voor uw botten en spieren. Overtollige proteïnen kunnen we niet opslaan, dus een constante inname is van essentieel belang. Wellicht denkt u dat uw voeding voldoende proteïnen levert, maar de belangrijkste bronnen van proteïnen zijn melk, eieren, kaas en rood vlees. Als u dus vegetariër of veganist bent of een speciaal dieet volgt, krijgt u er misschien niet voldoende van binnen. 

  Nutrilite™ Puur Plantaardige Proteïne is een uitgebalanceerd en gezond alternatief voor de traditionele vormen van proteïne, en bevat alle negen essentiële aminozuren die bijdragen tot een goede gezondheid. NUTRILITE™ Puur Plantaardige Proteïne is een zeer handig product, dat snel en eenvoudig voedsel en dranken kan worden toegevoegd zonder de smaak ervan te veranderen. Meng eens een eetlepel van deze proteïnepoeder door uw dagelijkse smoothie na de work-out. 
   

  Goed om te weten

  • Proteïnesupplement uit plantaardige grondstoffen. 
  • Bevat minder dan 0,5 g vet per portie. 
  • Licht verteerbaar. 
  • In dit handige proteïnepoeder zult u geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen vinden. 
  • Sommige levensmiddelen bevatten volop proteïnen, maar kunnen ook veel cholesterol, verzadigde vetten, zout en calorieën bevatten. Nutrilite™ Puur Plantaardige Proteïne is een gezond alternatief, op basis van soja, tarwe en erwten. 
  • 1 eetlepel levert een portie van 8 g proteïne. Iedereen heeft dagelijks minimaal 0,83 g proteïne per kilo lichaamsgewicht nodig. Dat betekent dat iemand die 60 kg weegt ongeveer 50 g proteïne per dag nodig heeft.*
  • Eenvoudig toe te voegen aan warme of koude gerechten of dranken zonder de smaak ervan te veranderen. Voeg het eens toe aan een Pure powersmoothie, Amandel-energie of zuiverende wortel-sinaasappelsmoothie! 
  • Levert een evenwichtige hoeveelheid van de negen essentiële aminozuren. 'Essentieel' betekent dat het lichaam ze niet zelf kan aanmaken en dat geldt voor histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, fenylalanine, threonine, tryptofaan en valine. 
  • Dit product bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is geschikt voor vegetariërs.

  * Proteïne draagt bij tot de instandhouding van normale botten en spiermassa. https://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120209.
   

   

   
   GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE   PER PORTIE (10 g) PER 100 g
  Energie 170/40 kJ/kcal 1700/400 kJ/kcal
  Vetten 0,48 g 4,8 g
    waarvan verzadigd 0,06 g 0,6 g
  Koolhydraten 0,32 g 3,2 g
    waarvan suikers 0 g 0 g
  Eiwitten 8 g 80 g
  Zout 0,23 g 2,3 g
  Essentiële aminozuren
  Isoleucine 390 mg 3900 mg
  Leucine 660 mg 6600 mg
  Lysine 510 mg 5100 mg
  Methionine & Cysteine 220 mg 2200 mg
  Fenylalanine &Tyrosine 750 mg 7500 mg
  Threonine 310 mg 3100 mg
  Tryptofaan 120 mg 1200 mg
  Valine 400 mg 4000 mg
  Histidine 210 mg 2100 mg
  Mogelijke gebruikers
  • Iedereen die niet voldoende melk, vlees, kaas of ander eiwitrijk voedsel gebruikt.
  • Fanatieke sporters.
  • Iedereen die rekening houdt met de calorieën en vetten in zijn voeding.
  • Iedereen die maaltijden overslaat, kleinere porties eet, of denkt dat zijn voeding onvoldoende eiwit bevat.
  • Kinderen (ouder dan 3 jaar), tieners, ouderen, en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, die extra eiwit nodig hebben.

  Aanbevolen dosering

  Naar behoefte één of meerdere malen per dag 1 schepje (circa 10 gram) poeder aan melk of andere dranken toevoegen. Gedurende 1 minuut snel roeren of schudden in een dichte beker. Kan eventueel ook over cornflakes, salades, soepen of andere gerechten worden gestrooid.

  Opmerking

  Dit product wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 3 jaar zonder voorafgaande raadpleging van een arts. Houd de verpakking goed gesloten. Koel en droog bewaren.