Veelzijdige reiniger L.O.C.™

Bestelnummer: 0001
Inhoud: 1 liter
Hoeveelheid:

  L.O.C. Veelzijdige reiniger maakt korte metten met alle soorten vuil, aanslag en vet zonder schadelijke resten achter te laten.

  Wat het voor u doet

  • Reinigt effectief, maakt moeiteloos korte metten met alle soorten, vuil, vet en aanslag en geeft elk oppervlak een streeploze glans. Afspoelen is dus niet nodig.
  • Het huis voelt schoon, natuurlijk fris en veilig aan, dankzij de natuurlijke, krachtig reinigende bestanddelen.
  • Maakt schoonmaken in huis gemakkelijker, dankzij de veelzijdige formulering en de vele toepassingen.
  • Laat geen schadelijke resten achter, want het bevat geen fosfaten, agressieven zuren of chloorbleekmiddel en is volledig biologisch afbreekbaar.

  Wat u zult waarderen

  Als u wilt dat uw huis vlekkeloos schoon en veilig is voor u en uw gezin, dan is L.O.C. Veelzijdige reiniger hét reinigingsproduct voor u. Deze effectieve allesreiniger is zuinig in gebruik en maakt korte metten met vuil, aanslag en vet op alle afwasbare oppervlakken. Toch is dit product, dankzij de natuurlijke bestanddelen en het ontbreken van agressieve en schadelijke chemische stoffen, mild genoeg voor gebruik als handzeep en laat het geen agressieve of giftige resten achter. Effectief, veelzijdig, mild en milieuvriendelijk. Geen wonder dat deze natuurlijke Veelzijdige reiniger al ruim een halve eeuw wordt gebruikt en vertrouwd door gezinnen over de hele wereld.

  Goed om te weten

  • L.O.C. Veelzijdige reiniger was het allereerste, allround bestsellerproduct van het merk AMWAY. Sindsdien is het al meerdere generaties lang een basisproduct in huishoudens over de hele wereld.
  • Met BIOQUEST FORMULA van AMWAY. Producten met BIOQUEST FORMULA gebruiken werkzame ingrediënten uit natuurlijke grondstoffen voor uitzonderlijke reinigingsresultaten zonder schade aan het milieu.
  • Met keurmerk van de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) en het SAFER CHOICE programma, wat inhoudt dat de formule van het product ingrediënten bevat met meer kenmerken met een positief effect op de gezondheid van mens en milieu dan gangbare, soortgelijke producten.
  • De AISE (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) heeft verklaard dat AMWAY HOME producten voldoen aan de economische, sociale en milieunormen van deze organisatie.

  Naam ingrediënt CAS-nr. Gangbare benaming
  Water 7732-18-5 Water
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anionische oppervlakteactieve stof
  C10-16 Alcohol Ethoxylate 68002-97-1 Niet-ionische oppervlakteactieve stof
  Cocamidopropylamine Oxide 68155-09-9 Amfotere oppervlakteactieve stof
  Sodium Chloride 7647-14-5 Tafelzout
  Citric Acid 77-92-9 Organisch zuur (pH-regeling)
  Fragrance Proprietary - see IFRAorg.org Geurstof
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Conserveermiddel
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Conserveermiddel

  WAARSCHUWING. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden.

  Kenmerken

  • Met een sterk geconcentreerde formule op basis van natuurlijke bestanddelen (bijv. kokosnootolie en zout).
  • Geschikt voor voor alle afwasbare oppervlakken, zoals badkamers en keukens, muren, geverfd houtwerk en andere oppervlakken in huis.
  • De schone, frisse geurstof bevat etherische oliën.
  • De formulering is volledig biologisch afbreekbaar en bevat geen fosfaten, agressieve zuren of chloorbleekmiddelen.

  Gebruik

  L.O.C. Veelzijdige reiniger kan gebruikt worden voor de badkuip, toilet, geglazuurde tegels, wastafel, douche en marmer. Het kan ook veilig gebruikt worden op fornuizen, aanrechtbladen, afwasbare muren, deurknoppen, vuilnisbakken en geverfd houtwerk.

  • Voor schoonmaken in het algemeen: een emmer met 5 liter water vullen en daaraan 30 ml L.O.C. Veelzijdige reiniger toevoegen. Oppervlakken reinigen en droogmaken. Afspoelen hoeft niet!
  • Bij gebruik spuitfles: de AMWAY Spuitfles tot de 9:1 lijn vullen met 450 ml water. Vervolgens Veelzijdige reiniger toevoegen tot aan de 500 ml-lijn. Dan simpelweg opspuiten en afvegen.
  • Bij gebruik als handreiniger: onverdund aanbrengen en na gebruik de handen afspoelen.

  Ingrediënten

  Water, natriumlaurylethersulfaat, C10-16 alcoholethoxylaat, cocamidopropylamineoxide, natriumchloride, citroenzuur, parfum, methylchloorisothiazolinon, methylisothiazolinon.