Hoeveelheid:

  Supplement in capsulevorm met vitamine A (bèta-caroteen) en zink om bij te dragen tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen*. Met 4 carotenoïden uit natuurlijke bronnen, en zink.

  *Vitamine A (provitamine A in de vorm van bèta-caroteen) en zink dragen bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen.

   

  Wat het voor u doet

  • Levert zink en vitamine A, die beide bijdragen tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Zink draagt ook bij tot een normaal metabolisme van vitamine A.
  • Levert vier sterk geconcentreerde carotenoïden van premiumkwaliteit: luteïne, zeaxanthine, lycopeen en bèta-caroteen.
  • Bevat bèta-caroteen uit Dunaliella salina-algen. Deze wordt in het lichaam omgezet in vitamine A, die bijdraagt tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen.
  • Past goed in elke routine of leefstijl, want 1 kleine, makkelijk door te slikken capsule per dag is voldoende.

  Wat u zult waarderen

  Onze ogen leiden ons door het leven. Wat we zien en hoe we het zien, draagt bij tot de kwaliteit van ons leven en de herinneringen die we later zullen koesteren. Onze ogen zijn onze steun en toeverlaat in vrijwel elk aspect van ons dagelijks leven. Maar doordat we veel tijd voor beeldschermen doorbrengen, vergen we wel veel van onze ogen. Dit belangrijke orgaan verdient overduidelijk onze aandacht. Laten we eens kijken welke voedingsstoffen essentieel voor de ogen zijn.

  Nutrilite Vision plus* is een voedingssupplement voor de ogen voor dagelijks gebruik* dat is geïnspireerd op de natuur. Het bevat zink en 4 sterk geconcentreerde carotenoïden van premiumkwaliteit, afkomstig van planten geteeld op duurzame, door NutriCertTM gecertificeerde partnerboerderijen.

  *Vitamine A (bèta-caroteen) en zink dragen bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen.

  Goed om te weten

  • 1 capsule bevat 12 mg luteïne en 2,4 mg zeaxanthine.
  • 1 capsule bevat 2,5 mg bèta-caroteen.
  • 1 capsule bevat 1,5 mg lycopeen.

  Zonder kunstmatige kleur-, zoet- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

  Kenmerken

  • Bevat vier carotenoïden van premiumkwaliteit, uit natuurlijke bronnen. Luteïne en zeaxanthine zijn afkomstig uit de bloemen van afrikaantjes, een van de meest geconcentreerde plantaardige bronnen van luteïne. Bèta-caroteen komt uit Dunaliella salina-algen. Lycopeen komt uit tomaten.
  • Alle carotenoïden die in de formule zijn gebruikt, zijn afkomstig van planten geteeld op door NutriCert gecertificeerde partnerboerderijen, waar duurzame landbouwmethoden worden gehanteerd. Hierbij wordt zorg besteed aan het land en de omringende gemeenschappen, en gestreefd naar planten met een hoog gehalte aan fytovoedingsstoffen.
  • 1 makkelijk door te slikken capsule per dag is voldoende om uw eetpatroon te ondersteunen met voedingsstoffen die bijdragen tot een normaal gezichtsvermogen*. Daardoor is dit een snelle en handige oplossing, die naadloos aansluit bij elke leefstijl of routine. Bovendien is dit supplement ontwikkeld door het nr. 1 verkochte merk van vitamines en dieetsupplementen ter wereld, namelijk Nutrilite**, een merk waarop mensen over de hele wereld vertrouwen.

  *Vitamine A (bèta-caroteen) en zink dragen bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen.
  **Bron: Euromonitor International Limited; Vitaminen en Voedingssupplementen, World GBN, detailhandelverkoop in waarde, % verdeling, 2022, gegevens gebaseerd op specifiek onderzoek uitgevoerd van april t/m augustus 2022.

  Gebruik

  • Neem 1 capsule per dag in, bij voorkeur bij de maaltijd.

  Ingrediënten

  AVERAGE CONTENT  Per Day (1 soft gel)     % NRV***
  Vitamin A 417µg (RE) 52 %
  (as Beta-Carotene) (250 mg)  
  Lycopene 1.5 mg  
  Zeaxanthin 2.4 mg  
  Lutein 12 mg  
  Zinc 2.6 mg 26 %

  ***% van de voedingswaardereferentie

  INGREDIËNTEN: Extra olijfolie van de eerste persing, gelatine, bevochtigingsmiddel (glycerol), zonnebloemolie, lycopeenoleohars van tomaat (Solanum lycopersicum) (5,2%), water, luteïne en zeaxanthine-extract uit afrikaantjes (Tagetes erecta) (3,6%), zinkgluconaat, olijfolie - samengesteld uit geraffineerde olijfolie en olijfolie van de eerste persing, emulgator (zonnebloemlecithine), stabilisator (candelillawas), algencarotenen (Dunaliella salina) (0,9%), antioxidanten (tocoferolrijke extracten, ascorbinezuur), kleurstof (bèta-caroteen van Blakeslea trispora).