Hoeveelheid:

  Hoeveelheid:

   Dit product maakt deel uit van 6 bundel(s):

   Holistic Beauty Solution Artistry™ - Firming (Geschikt voor vegetariërs)
   Year-Round Vitamin Immunity Bundle Nutrilite™
   Holistic Beauty Solution Artistry™ - Hydrating (Geschikt voor vegetariërs)
   Holistic Beauty Solution Artistry™ - Renewing (Geschikt voor vegetariërs)
   In Charge Bundel Nutrilite™
   Seasonal Immunity Support Bundel Nutrilite™

   Nutrilite™ Vitamine C Plus is een zeer effectief voedingssupplement dat in de loop van de dag geleidelijk een constante hoeveelheid vitamine C afgeeft ter ondersteuning van een normale werking van uw immuunsysteem.
    

   Waarom u het goed zult vinden 

   Gezond en fit blijven is voor de meesten onder ons een prioriteit, maar het kan een hele opgave zijn om een immuunsysteem in vorm te houden. Milieuvervuiling, ziektekiemen en ziekten kunnen ons afweersysteem verzwakken. Zelfs stress, uitputtting en een onevenwichtige voeding kunnen hun tol eisen van uw immuunsysteem. 

   De oplossing? Ondersteun uw immuunsysteem. Met Nutrilite™ Vitamine C Plus supplement gaat dat handig en zonder moeite. Vitamine C is een essentiële voedingsstof die het immuunsysteem ondersteunt. Naast deze waardevolle ondersteuning van uw immuunsysteem, draagt vitamine C bij tot de instandhouding van de normale collageenvorming in het lichaam voor een gezonde huid en het helpt om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress (dankzij de antioxiderende eigenschappen). 

   Vitamine C Plus bevat twee vormen van vitamine C: natuurlijke acerolakersen geteeld op onze NUTRILITE boerderij, en ascorbinezuur. Elk tablet (1 per dag is voldoende) bevat 240 mg vitamine C, gemengd met een vezelbestanddeel. Deze combinatie zorgt voor een tragere absorptie, waardoor de afgifte in het lichaam verspreid over acht uur kan plaatsvinden. Slechts 1 tablet van 240 mg met geleidelijke afgifte levert in de loop van de dag meer bruikbare vitamine C dan een tablet van 600 mg met directe afgifte. 

   Goed om te weten 

   • Nutrilite™ Vitamine C Plus is een voedingssupplement met concentraten van citrusbioflavonoïden uit hele vruchten, zoals citroenen, mandarijnen, sinaasappels en grapefruits, die de normale werking van het immuunsysteem en een gezonde huid helpen ondersteunen. 
   • De formule met geleidelijke afgifte geeft een geleidelijke, constante afgifte van voedingsstoffen in het lichaam, om te zorgen voor een maximale opname zonder de verspilling die een hoge dosering of tabletten met directe afgifte met zich meebrengen. 
   • Dit voedingssupplement bevat vitamine C uit acerolakersen. Deze rijke bron van vitamine C wordt geteeld op onze eigen Nutrilite-landbouwgrond, waar we uitsluitend duurzame landbouwmethoden gebruiken. 
   • Dit voedingssupplement bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen of toegevoegde conserveringsmiddelen.
   • Geschikt voor vegetariërs.
   • Dit product bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.
   GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE   PER TABLET  % NRV*
   Vitamine C 240 mg 300

   *% van de voedingswaardereferenties

   Mogelijke gebruikers
   • Wie niet regelmatig voldoende natuurlijk voedsel met vitamine C eet, zoals citrusvruchten, broccoli en spruitjes (of wie niet genoeg tijd of eetlust heeft om hier voldoende van te eten).
   • Personen die hun antioxidantenbescherming tegen schade door vrije radicalen willen verhogen, bijvoorbeeld personen met stress of die leven in gebieden met veel luchtvervuiling.
   • Iedereen die supplementen wil gebruiken zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

   Aanbevolen dosering

   Dagelijks 1 tablet innemen.

   Opmerking

   Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Verpakking goed gesloten houden. Koel en droog bewaren. Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.