Registreer u nu als klant en ontvang 12% korting op alle producten!

Hoeveelheid:

    Deze ingenieus ontworpen 7-laagse Wok is met zorg vervaardigd om u uitzonderlijke prestaties te bieden.
    De 7-laagse Wok heeft kwaliteitskenmerken waarmee u gezonder, eenvoudiger en zuiniger kunt koken. Dankzij de gebogen binnenzijwanden kunt u het voedsel gemakkelijk omroeren en uit de wok laten glijden.
    De 7-laagse Wok is geschikt voor zowel de VITALOK* kooktechniek met weinig water, als voor traditionele bereidingsmethodes. GRATIS Stoomrek en Lotus-rek bij aankoop van de Wok. Deze accessoires zijn ideaal voor de bereiding van groenten of zeevruchten en om voedsel warm te houden terwijl u doorgaat met koken.

    * Voor de VITALOK kooktechniek moet u het deksel op de Wok plaatsen.

    iCookTM Nonstick Frypans leveren jarenlange uitstekende kookprestaties, met hun hoogwaardige materialen, nauwkeurige productie en het doordachte ontwerp van elke functie. Deze exclusieve technologieën maken koken gezonder en opruimen gemakkelijker: meerlagige constructie met een kern van koolstofstaal voor een gelijkmatige warmteverdeling en binnen- en buitenlagen van 18/10 roestvrij staal van chirurgische kwaliteit. De Optitemp volledig ingekapselde kookplaat verbetert de warmtedistributie met 92% over de Queen Cookware en werkt met elke type kookplaat. De handgrepen zijn ergonomisch ontworpen zodat pannen en deksels gemakkelijk vast te nemen en te gebruiken zijn.