image/png;;;10_sm.png

 

"Er zijn een aantal redenen waarom mensen besluiten met directe verkoop te starten. Zodra ze ons Sales & Marketing Plan ontdekken, zien ze de mogelijkheden. Het is een uitdaging voor hun verbeelding."

Doug DeVos, President of Amway and Alticor

  • image/jpeg;;;1.jpgGeen gemiddeld bedrijf
  • image/jpeg;;;2.jpgTopfaciliteiten over de hele wereld
  • image/jpeg;;;photo_-_2.2.jpgAmway Experience en Promotiecentra
  • image/jpeg;;;50x60.jpgHet Amway Hoofdkantoor

Geen gemiddeld bedrijf

image/png;;;325421.png

Geen gemiddeld bedrijf

Amway en het moederbedriif Alticor is ‘s werelds grootste bedrijf in de directe verkoop. Het werd In 1959 opgericht door, de vrienden voor het leven en zakelijke partners, Rich DeVos en Jay van Andel.

De families DeVos en Van Andel blijven trouw aan een filosofie van ondernemerschap en vrijheid. En met resultaat: in 2017 was de totale omzet van Amway EUR 8,78 miljard. Amway is actief in meer dan 70 landen over de hele wereld en is er trots op om u een flexibele business met een stevige basis te presenteren.

Topfaciliteiten over de hele wereld

Topfaciliteiten over de hele wereld is wereldwijd actief en heeft onderzoekscentra, duurzame boerderijen en Experience Centers in eigen beheer, zodat we zeker zijn van de beste ondersteuning voor uw business.

Klik op de kaart om uw Amway vestiging te vinden

Amway Experience en Promotiecentra

image/jpeg;;;photo_-_2.1.jpg

Amway Experience en Promotiecentra

Over heel Europa bieden Experience en Promotiecentra nieuwe inzichten in het verleden, het heden en de toekomst van Amway. Bezoekers kunnen meer ontdekken over het Sales & Marketing Plan alsook de productlijnen van Amway's voedings-, schoonheids- en huishoudelijke producten. Daarnaast zijn Amway's Experience en Promotiecentra uitgerust met faciliteiten voor promotiedagen, boekingen voor priv├ęgroepen, georganiseerde bedrijfsevenementen en workshops voor trainingen.

Lees verder op www.amway-experience.com

Het Amway Hoofdkantoor

Neem een kijkje in het Amway hoofdkantoor in Ada, Michigan, VS.