image/png;;;326576.png

Mensen, producten, prestaties

Onze manier van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is gebaseerd op drie zaken: mensen, producten en prestaties.

  • image/jpeg;;;1.jpgPeople
  • image/jpeg;;;photo_-_4.2.jpgProducts
  • image/jpeg;;;3.jpgPerformance

People

image/png;;;326625_v2.png

Mensen

Mensen zijn ons meest waardevolle bezit. Wij danken ons succes aan onze werknemers en Amway Business Owners, die wij ondersteunen hun doelen te bereiken. Wij bieden Amway Business Owners gratis trainingen aan, zodat zij de juiste vaardigheden kunnen ontwikkelen om succesvol te worden. Onze Zakelijke Mogelijkheid is voor iedereen en wij bieden iedereen dezelfde rechten, kansen en ondersteuning. Onze werknemers werken in een prettige werkomgeving, waarin we persoonlijke ontwikkeling stimuleren.

Products

image/jpeg;;;photo_-_4.1.jpg

Producten

Onze werkzame producten van hoge kwaliteit helpen mensen over de hele wereld een gezonder leven te leiden. We gaan de strijd aan tegen problemen waar mensen over de hele wereld mee te maken hebben, zoals ondervoeding. Daarbij leveren we schoon drinkwater. Ook stimuleren we ondernemerschap, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de toegangspoort is naar nieuwe mogelijkheden en persoonlijke empowerment.

Performance

image/png;;;performance.png

Prestaties

We bereiken duurzame prestaties door ons bedrijf te laten groeien op een sociaal verantwoordelijke manier en dragen ons steentje graag bij om het mileu om ons heen te verbeteren. Amway vindt dat een goed begrip van de omgeving waarin mensen leven van essentieel belang is voor een duurzame toekomst. Zo leveren we een bijdrage door bijvoorbeeld parken schoon te maken of door het gebruik van energie te verminderen. Elk jaar gaan we een stapje verder met innovatieve, doordachte initiatieven om onze wereld voor de toekomstige generaties te behouden.