image/png;;;326576.png

Mensen, producten, prestaties

Onze manier van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is gebaseerd op drie zaken: mensen, producten en prestaties.

  • image/jpeg;;;1.jpgPeople
  • image/jpeg;;;photo_-_4.2.jpgProducts
  • image/jpeg;;;3.jpgPerformance

People

image/png;;;326625_v2.png

Mensen

Mensen zijn ons meest waardevolle bezit. Wij danken ons succes aan onze werknemers en Amway Business Owners, die wij ondersteunen hun doelen te bereiken. Wij bieden Amway Business Owners gratis trainingen aan, zodat zij de juiste vaardigheden kunnen ontwikkelen om succesvol te worden. Onze Zakelijke Mogelijkheid is voor iedereen en wij bieden iedereen dezelfde rechten, kansen en ondersteuning. Onze werknemers werken in een prettige werkomgeving, waarin we persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Omdat onze filosofie verder reikt dan alleen ons eigen bedrijf, probeert onze Amway One by One campagne een verschil te maken voor kinderen in nood.

Tussen 2003 en 2013 heeft deze campagne in totaal 11 miljoen kinderen geholpen, 164 miljoen EUR opgebracht en is er 3.1 miljoen uren vrijwilligerswerk verricht.

Zo steunen alle Europese Amway markten bijvoorbeeld schoolkinderen in Zuid-Afrika door One by One mokken te verkopen. Met de opbrengst van deze mokken worden jonge leerlingen in Zuid-Afrika geholpen, die op school niet over voldoende tafels en stoelen beschikken. Bovendien wordt er vaak in de open lucht lesgegeven, zodat ze vaak geen vlakke ondergrond hebben voor het schrijven. In het kader van de Archbishop Tutu 2015 Campaign© steunt Amway deze scholen met ergonomische lapdesks, de zogeheten Tutudesks©. Met deze lapdesks op schoot kunnen de leerlingen overal hun lessen volgen. De desks zijn licht, duurzaam en kunnen tegen een stootje. Doel van de campagne is om vóór 2015 twintig miljoen Afrikaanse leerlingen van een eigen Tutudesk© te voorzien.

Products

image/jpeg;;;photo_-_4.1.jpg

Producten

Onze werkzame producten van hoge kwaliteit helpen mensen over de hele wereld een gezonder leven te leiden. We gaan de strijd aan tegen problemen waar mensen over de hele wereld mee te maken hebben, zoals ondervoeding. Daarbij leveren we schoon drinkwater. Ook stimuleren we ondernemerschap, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de toegangspoort is naar nieuwe mogelijkheden en persoonlijke empowerment.

Performance

image/png;;;performance.png

Prestaties

We bereiken duurzame prestaties door ons bedrijf te laten groeien op een sociaal verantwoordelijke manier en dragen ons steentje graag bij om het mileu om ons heen te verbeteren. Amway vindt dat een goed begrip van de omgeving waarin mensen leven van essentieel belang is voor een duurzame toekomst. Zo leveren we een bijdrage door bijvoorbeeld parken schoon te maken of door het gebruik van energie te verminderen. Elk jaar gaan we een stapje verder met innovatieve, doordachte initiatieven om onze wereld voor de toekomstige generaties te behouden. Vóór 2015 willen we de uitstoot van broeikasgassen verminderen, onze afvalproductie en waterverbruik minimaliseren en meer gebruik maken van duurzame energiebronnen.