image/png;;;Responsible_2_sm.png

Verantwoordelijk

Al meer dan een halve eeuw is sociale verantwoordelijkheid erg belangrijk voor een bedrijf als Amway - mensen helpen een beter leven te leiden. Deze verantwoordelijkheid wordt ook vertaald in de principes van de oprichters: vrijheid, familie, hoop en beloning.

image/jpeg;;;323845.jpg

Principes van de Oprichter

Medeoprichters Jay Van Andel en Rich DeVos lichten de ethische en werkingsnormen uit die nog steeds het richtsnoer vormen voor het bedrijf en zijn ABO's. Deze oprichtingsprincipes zijn letterlijk in steen gegraveerd buiten het hoofdkantoorgebouw: Vrijheid, Familie, Hoop en Beloning. Amway zal altijd de ZAKELIJKE MOGELIJKHEID ondersteunen van mensen om hun eigen toekomst te bepalen, zodat ze de tijd en middelen krijgen om hun FAMILIE te beschermen en te verzorgen. Daarbij zal Amway de mensen steeds de HOOP en de kans geven om BELONINGEN te verdienen in verhouding tot hun inspanningen.

image/png;;;kula.png

De Amway Visie

Mensen helpen een beter leven te leiden: Dat is waar wij voor staan en wat wij doen. We verwezenlijken onze visie door mensen overal ter wereld te helpen hun potentieel te ontdekken, hun doel te bereiken door betere producten en zakelijke mogelijkheden aan te bieden en te delen voor de toekomst. We zijn trots op ons streven naar bedrijfskwaliteit, onze aandacht voor mensen en hun omgeving, en onze zorg voor het milieu, omdat we ernaar streven te doen wat juist is, en niet zomaar doen wat "werkt".