ARTISTRY essentials

ARTISTRYTM essentials

ARTISTRY essentials biedt omvatten gestroomlijnde producten voor een normale tot droge, gevoelige of gecombineerde tot vette huid. Afhankelijk van uw specifieke huidbehoeften kunnen de vochtinbrengende en balancerende producten gecombineerd worden voor optimale resultaten. In slechts enkele minuten leveren de drie eenvoudige stappen van het essentials systeem  reiniging, versteviging en hydratatie - zuivere plantenextracten en ons exclusieve VS-gepatenteerde Hydrolipid Matrix op uw huid af, met zichtbare en voelbare resultaten.

image/png;;;Natural beauty in three simple steps.png

Natuurlijke schoonheid in drie eenvoudige stappen

Gestroomlijnde dagelijkse huidverzorging die rekening houdt met uw individuele huid: ARTISTRY essentials is gebaseerd op een evenwicht tussen de beste natuuringrediënten en hoogtechnologische wetenschap om verbluffende voordelen meteen op uw huid aan te brengen. Een reeks hydraterende en balancerende producten kunnen samen gebruikt worden, afhankelijk van uw specifieke huidbehoeften. Reinigers, tonics en lotions - drie perfecte, eenvoudige stappen die ervoor zorgen dat uw huid krijgt wat het de hele dag nodig heeft, in een kwestie van minuten.

Ervaar de combinatie van exclusieve, gezuiverde planten en onze exclusieve, in de VS gepatenteerde Hydrolipide Matrix (HLM). Deze krachtige combinatie levert onze natuurlijk afgeleide ingrediënten met resultaten die u kunt zien en voelen: normaal-tot-droge, gevoelige of gecombineerde-tot-vette huid wordt onmiddellijk geoptimaliseerd, gladgemaakt en versoepeld.

Serieuze wetenschap met alledaagse eenvoud.

image/png;;;Essential science for stunning results.png

Essentiële wetenschap voor verbluffende resultaten

ARTISTRY essentials bevatten onze exclusieve hoogwaardige ingrediënten. Of het onze Hydrolipide Matrix (HLM), geformuleerd in samenwerking met een hoogtechnologisch Zwitsers farmaceutisch bedrijf, of het Nourish 3-complex is, ARTISTRY combineert serieuze wetenschap met alledaagse eenvoud om de effectieve ingrediënten op uw huid aan te brengen. Natuur en wetenschap verenigd in een reeks gepatenteerde en gespecialiseerde actieve ingrediënten, afgeleid van fytochemicaliën in planten. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en langdurig en helpen de vocht en de vetten van de huid aan te vullen en uw huid opnieuw haar jeugdige uitstraling terug te geven. Veel van onze planten zijn afkomstig van onze gelieerde NUTRILITETM biologisch gecertificeerde boerderijen* en garanderen u hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Deze versmelting van wetenschap en natuur vindt haar climax in één magisch moment: wanneer het uw huid nieuwe kracht geeft en vernieuwt, en uw individuele schoonheid optimaliseert.

* "Gecertificeerd door de officiële certificatie agentschappen en volgens de wetgeving van het land waar de boerderijen zich bevinden."