ARTISTRY™ Intensive Skincare 14 Night Restore Programme

 • Wetenschappelijke achtergrond
 • 7 aartsvijanden van de huid
 • Belangrijke ingrediënten en technologie
 • Kenmerken en voordelen
 • Gebruiksadvies

Wetenschappelijke achtergrond

ARTISTRY™ heeft altijd vooropgelopen met wetenschappelijk onderzoek naar versterking van uw schoonheid, en ons ARTISTRY Intensive Skincare 14 Night Restore Program is een voorbeeld van een uitstekend anti-verouderingsproduct. Deze behandeling corrigeert niet alleen effectief de zichtbare tekenen van veroudering in slechts twee weken, maar biedt ook voordelen die vergelijkbaar zijn met die van een  verjongende gezichtsbehandeling met lichttherapie in een professionele kliniek*, met het gemak van thuisgebruik. Het programma werkt 75% sneller dan het normale herstelproces en laat uw huid er jonger uitzien.


*Foto - Een lichtbehandeling voor verjonging van de gezichtshuid is een professionele behandeling die gebruik maakt van een intens pulserende lichttechnologie om het huidoppervlak te vernieuwen, zodat de huid er egaler en jonger uitziet. Hoewel een lichtbehandeling voor verjonging van de gezichtshuid uitstekende resultaten geeft, kan deze behandeling alleen worden uitgevoerd door professionele behandelaars in een klinische omgeving. Daarnaast zijn deze behandelingen nogal kostbaar en zijn er meerdere bezoeken aan de kliniek nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Het ARTISTRY Intensive Skincare 14 Night Restore Program is betaalbaar, en biedt het voordeel en gemak van thuisgebruik.

7 aartsvijanden van de huid

Er is bewezen dat het ARTISTRY™ Intensive Skincare 14 Night Restore Program effectief bijdraagt aan het herstel van de huid na beschadiging door de “7 aartsvijanden van de huid”, namelijk:

UV-straling van de zon
Klimaatwisselingen, wind en kou
Leefstijl, roken of stress
Interne factoren zoals uw algehele gezondheid
Voeding
Chronologische veroudering
Verkeerde huidverzorgingsroutine

Belangrijke ingrediënten en technologie

Het ARTISTRY™ Intensive Skincare 14 Night Restore Program is geïnspireerd op 10 jaar baanbrekend onderzoek naar DNA en bouwt voort op het enorme succes van ons vroegere ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ Intensive Repair Serum. Het geavanceerde Deep Night Action 7 Complex bevat vele krachtige, belangrijke ingrediënten, met als resultaat drie nieuwe herstelfuncties met 7 belangrijke, zichtbare resultaten, die met klinische en consumententests zijn aangetoond.


De 7 herstelniveaus van uw huid zijn:

 1. Reparatie op celniveau, waardoor de huid er jonger en gezonder uitziet.
 2. Herstel van de extracellulaire matrix, waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen.
 3. Verzachting van beschadigde huid.
 4. De huid wordt lichter en helderder.
 5. Herstel en onderhoud van de natuurlijke vochtbarrières.
 6. Snellere huidcelvernieuwing om de huid minder ruw te maken.
 7. Voorkomen van beschadiging door omgevingsfactoren, die leiden tot tekenen van veroudering.

Klinische tests hebben aangetoond dat het ARTISTRY™ Intensive Skincare 14 Night Restore Program uitstekende resultaten geeft. Het bevat:

een speciaal afgiftesysteem met Ultrasomes©
extracten van zoethoutwortel
alpiniablad
zonnebloemzaadbed
rozemarijn
haver
citroen en komkommer

Allemaal ingrediënten die bijdragen aan het herstel van de huid. Het verzachtende systeem op basis van zoethout maakt het product nog stabieler en beter voor de gevoelige huid.

Kenmerken en voordelen

Het product is ontworpen om zichtbaar resultaat te geven binnen slechts 14 dagen, hoewel het positieve effect al eerder zichtbaar kan zijn. Door het product 's avonds te gebruiken, wordt het proces versneld. Terwijl we slapen is het herstelproces van ons lichaam immers het meest effectief.

Klinische testen op het ARTISTRY™ Intensive Skincare 14 Night Restore Program tonen aan dat de behandeling de volgende resultaten geeft:

 • herstelt beschadigingen op celniveau 75% sneller dan het normale herstelproces.
 • 99% vermindering van zichtbare fijne lijntjes.
 • 261% vond dat de behandeling de huid lichter en helderder maakte.
 • na 14 dagen was de natuurlijke vochtbarrière van de huid in 98% van de gevallen gereactiveerd.
 • de panelleden namen 83% vermindering van ruwe plekken waar.
 • uit de resultaten bleek dat de panelleden vonden dat het 71% bescherming bood tegen beschadiging door omgevingsfactoren.

Gebruiksadvies

Er wordt geadviseerd om de behandeling drie à vier maal per jaar te gebruiken, tijdens een seizoenswisseling of een belangrijk levensfeit, zoals de geboorte van een kind, een verhuizing of het begin van een nieuwe loopbaan.

Maak uw gezicht net als elke avond schoon met de juiste ARTISTRY reiniger en tonic voor uw huidtype. Breng de volledige inhoud van één mini-pompflacon aan op de gereinigde huid, en verdeel deze zachtjes  met opgaande bewegingen over gezicht, hals en de rug van de handen. Voltooi uw verzorgingsroutine met uw gebruikelijke ARTISTRY moisturizer.

Gedurende de twee weken dat de behandeling duurt, kunt u uw normale huidverzorgingsproducten gebruiken met uitzondering van: ARTISTRY™ essentials AHS+, ARTISTRY™ Intensive Skincare Anti-rimpel Verstevigend Serum en ARTISTRY™ Intensive Skincare Vernieuwende Peeling.