eSpring

eSpring™

Het eSpring Waterbehandelingssysteem gebruikt een filterblok van samengeperste actieve koolstof om zwevende deeltjes en meer dan 140 verontreinigende stoffen uit ons drinkwater te verwijderen. De UV-lamp vernietigt ook virussen en micro-organismen in het water, wat de zuiverheid en de kwaliteit van het water dat uit de kraan komt aanzienlijk verbetert.

image/jpeg;;;espring_img.jpg

Acht redenen om te kiezen voor het eSpring Waterbehandelingssysteem

1. Schoner, helderder, beter smakend water.

Het grootste voordeel van het eSpring Waterbehandelingssysteem is de significante verbetering van de watersmaak, geur en helderheid. Het valt onmiddellijk op en is makkelijk te begrijpen,

2. Betere waterkwaliteit

Het eSpring™ Waterbehandelingssysteem verwijdert efficiënt meer dan 140 verschillende mogelijke gezonheidsbedreigende stoffen - en vernietigt meer dan 99,99% mogelijke ziekteveroorzakende waterbacterieën en virussen.

3. Bewezen werkzaamheid.

NSF International heeft het eSpring Waterbehandelingssysteem getest en gecertificeerd voor de reductie van meer verontreinigende stoffen dan alle andere UV/koolstof-gebaseerde systemen die het heeft gecertificeerd.

4. Unieke, geavanceerde technologie.

Het eSpring™ Waterbehandelingssysteem is het eerste systeem dat gebruik maakt van een in de VS gepatenteerde combinatie van een blok koolstof en UV-licht, gekoppeld aan een geavanceerd elektronisch bewakingssysteem.

5. Ondersteund door jarenlang onderzoek.

Het eSpring Waterbehandelingssysteem is het resultaat van 20 jaar onderzoek in waterbehandelingstechnologie. Het is ontworpen en ontwikkeld door onze ingenieurs en wetenschappers, die wereldwijd meer dan 270 patenten op het gebied van waterbehandeling hebben verkregen of aangevraagd.

6. Groter comfort

In tegenstelling tot gebotteld water of kanfilters, kan het eSpring Waterbehandelingssysteem voldoende water leveren voor de drink- en kookbehoeften van een gemiddeld gezin, op elk gewenst moment, rechtstreeks uit de kraan.

7. Minder onderhoud

Bij sommige filters en behandelingssystemen moeten de filters elke maand of vaker worden vervangen. Het sSpring Waterbehandelingssysteem kan echter voldoende water leveren voor een gezin van zes personen gedurende een volledig jaar - een totaal van 5000 liter - voordat een patroon moet worden vervangen.

8. Grotere waarde

Hoewel het eSpring Waterbehandelingssysteem uitstekende prestaties en comfort biedt, kost de behandeling minder dan vele andere systemen.

image/png;;;How does eSpring work.png

Hoe werkt eSpring?

1. UV-licht

Vernietigt effectief (beperkt of voorkomt de reproductie van) meer dan 99,99% van de watergedragen, ziekteverwekkende bacteriën en virussen in drinkwater* (waaronder coliformen, pathogene bacteriën, heterotrofe bacteriën, poliovirus, rotavirus en hepatitis A).

* bij gebruik als aanvullende bacteriedodende behandeling voor leidingwater

2. Koolstoffilter

Dit in de VS gepatenteerde koolstofblok verwijdert efficiënt: chloorsmaak en geur, partikels, meer dan 140 mogelijk gezondheidsbedreigende stoffen en verbetert de helderheid.

3. LED-schermpaneel

Met makkelijk te begrijpen pictogrammen/afbeeldingen om de resterende filterlevensduur en systeemstatus weer te geven.

4. Onafhankelijke electronische module

Nog een primeur in de eSpring-technologie - en een in de VS gepatenteerde eigenschap - is de draadloze (inductieve elektronica) koppeling tussen het UV-licht en de eenheid. Dit isoleert de UV-lamp volledig van de stroombron, net zoals sommige mobiele telefoons gescheiden zijn van hun opladers.

5. Verstelbare slangen

De lengte van de slang kan aangepast worden en kan verkort worden om het systeem te installeren.

6. Compacte driewegkraan

De compacte driewegkraan is makkelijk te bevestigen op de meeste kranen.

image/png;;;Certification.png

Certificatie

Het eSpring Waterbehandelingssysteem was het eerste systeem op de markt dat voldeed aan drie NSF International/ANSI waterkwaliteitsnormen. Om een door het NSF International gecertificeerde eenheid te worden, wordt een waterbehandelingssysteem getest op meer dan alleen het vermogen om verontreinigende stoffen af te zonderen. Het moet ook volledig voldoen aan vijf reeksen criteria:

  • Gecertificeerde reductiesystemen voor verontreinigende stoffen moeten getest worden door NSF International en haar laboratoria.
  • Het systeem mag geen schadelijke stoffen aan het water toevoegen, en moet een strenge extractietest doorstaan voor water en contactmateriaal.
  • Het systeem moet structureel geschikt en ontworpen zijn om te voldoen aan sanitaire vereisten zoals drukschommelingen.
  • Het promotiemateriaal, literatuur en etiketten mogen geen verkeerde of misleidende informatie bevatten.
  • Materialen en productieprocessen moeten consistent zijn en jaarlijks herzien worden.