Probleem

Wereldwijd sterven er elk jaar 3,1 miljoen kinderen door ondervoeding. De eerste 5 levensjaren zijn allesbepalend voor de fysieke en mentale ontwikkeling van een kind.

Oplossing

NUTRILITE ontwikkelde Little Bits™, een voedingssupplement met micronutriënten dat verrijkt is met plantaardige voedingsstoffen.

Resultaten

Het doel van het NUTRILITE Power of 5-programma is om kinderen te helpen hun 5e verjaardag in goede gezondheid te vieren.

image/jpeg;;;foto1.jpg

Power of 5 Verjaardagen

Als kinderen onder de 5 jaar niet de juiste voedingsstoffen binnen krijgen, is het risico groter dat ze sterven of een ontwikkelingsachterstand oplopen (zie Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)). Little Bits helpt kwetsbare kinderen de kans te krijgen om 5 jaar te worden met een volledig ontwikkelde geest en lichaam.

image/jpeg;;;foto2.jpg

De NUTRILITE Power of 5 Partnerschappen

NUTRILITE Power of 5 brengt de kritische relaties naar voren die noodzakelijk zijn om de nutritionele, fysieke en emotionele gezondheid van kinderen te ondersteunen. De eerste kritische relatie is die tussen moeder en kind. Non-gouvernementele organisaties (NGOs) hebben een cruciale rol in het ondersteunen van beiden. Amway en NUTRILITE hebben kritische partnerschappen met NGOs zoals CARE, die kinderen andere belangrijke voordelen geven zoals voeding en educatie. Het 5e kritische partnerschap is tussen U en kinderen die de voordelen van Little Bits genieten.

image/jpeg;;;foto3.jpg

Uw donatie

CARE is de wereldwijde fondsenwervingspartner. Uw donatie aan CARE helpt kinderen om NUTRILITE Little Bits te krijgen. 1 maand voorraad voor 1 kind is $10, voor een jaar $120.

image/jpeg;;;Guinness_World_Record_collage.jpg

Uw Power of 5

De NUTRILITE Power of 5-campagne roept ieder van ons op om inzet en betrokkenheid te tonen voor een gezonde voedselinname en ontplooiingsmogelijkheden voor kinderen overal ter wereld. Alle verzamelde donaties zullen naar CARE en lokale humanitaire organisaties gaan die de verspreiding van Little Bits ondersteunen.

Doe tijdens de 80e verjaardag van Nutrilite mee aan evenementen overal ter wereld, waar handafdrukken worden verzameld om bewustwording van de strijd tegen wereldwijde ondervoeding bij kinderen te verhogen en een officieel wereldrecord te vestigen. Amway zal per handafdruk USD 1 (tot een maximum van USD 400.000) doneren aan CARE, onze wereldwijde partner in deze campagne. Deel uw foto’s door  #powerof5.