Artistry is het nr. 1 verkochte premium schoonheidsmerk via directe verkoop.*

 

Met decoratieve cosmetica van ARTISTRY™ kan elke vrouw precies de gewenste, verfijnde look creëren. We hebben een complete make-uplijn voor gezicht, ogen, wangen en lippen met flatteuze kleuren voor elke teint en elke leeftijd.

GEZICHT

 

 

ARTISTRY Foundationzoeker

   

OGEN

 

LIPPEN

 

Bestel nu
ARTISTRY SIGNATURE COLOR™

   

NAGELS

 

LOOKS

   
   

TERESA PALMER

Teresa Palmer is wereldwijd het gezicht voor ARTISTRY™ huidverzorgingsproducten en decoratieve cosmetica. “Ik vind de ARTISTRY producten geweldig. Ze zijn heel luxueus, heel verfijnd en modern en ik vertrouw er echt volledig op”, vertelt Teresa. Teresa is niet alleen een klassieke schoonheid, maar ook een dynamische jonge vrouw en een begaafd actrice. Ze vertegenwoordigt de essentie van het ARTISTRY merk.

 

RICK DICECCA

Zijn liefde voor kunst en kijk op kleur hebben Rick DiCecca, internationaal make-upartiest voor ARTISTRY, doen kiezen voor een carrière in de beautysector. “Als je ontdekt wat er bij je past, dan geeft dat zelfvertrouwen. En er is niets wat een vrouw aantrekkelijker maakt dan zelfvertrouwen”, zegt Rick.

 

Dit is een mooie kans om indruk te maken! Houd onze speciaal voor ARTISTRY ontworpen, tijdelijk verkrijgbare, kleurencollecties in de gaten.

 

TIJDELIJK
VERKRIJGBARE KLEURENCOLLECTIES

 

* "Bron Euromonitor International Limited. Schoonheids- en verzorgingsproducten editie  2016, Premium schoonheids- en verzorgingscategorie, retail omzet, UBN, gegevens 2015."