iCook

iCook™

De iCook pannenset is een fraai en doordacht concept waarmee u heerlijke en voedzame gerechten kunt voorbereiden voor uzelf en uw gezin. iCook pannen zijn meer dan een uitstekende collectie kwaliteitspannen. Het is een zorgvuldig gepland systeem waarin elke pot, pan, deksel en hulpstuk samenwerkt met alle andere onderdelen om u te helpen bij het bereiden van verleidelijke gerechten, met behoud van voedingsstoffen en gebruik van minder vet.

image/png;;;1.png

Het comfort van gestapeld koken

Gestapeld koken is een heerlijke eigenschap van uw iCook™ Roestvrijstalen kookset. U kunt meerdere gerechten tegelijk voorbereiden door een smalle pan bovenop een grotere pan te stapelen. Uw kookset is speciaal ontworpen zodat al uw gerechten gelijkmatig verwarmd worden. Door gestapeld te koken bespaart u ruimte, energie en geld. U kunt de kooktijd synchroniseren zodat al uw gerechten op hetzelfde moment klaar zijn.

image/png;;;2.png

VITALOK™: Voor een heerlijke smaak en kwaliteit

Alle iCook™ kookpannen gebruiken het VITALOK kooksysteem. Met de VITALOK methode kunt u voedzame en gezondere maaltijden voorbereiden omdat u het gerecht kunt laten garen in eigen natuurlijke oliën en sappen. De zware deksel van elke iCook Roestvrijstalen pan past nauwsluitend zodat er geen speling zit tussen de deksel en de pan. Zodra u begint te koken produceert het natuurlijke vocht van het voedsel, stoom. Deze stoom verandert in water en vormt een barrière - deze barrière zorgt voor een nauwe dichting tijdens het koken.

image/png;;;3.png

DURAMIC™ Anti-aanbakpannen

De Anti-aanbakpannen bieden de baanbrekende DURAMIC anti-aanbakcoatingsysteem, een technologie die zorgt voor extra duurzaamheid en maakt dat er minder vet nodig is bij het koken. De dubbele DURAMIC coating maakt elke pan uiterst krasbestendig. De deksels zijn gemaakt uit gehard glas, zodat het voedsel niet aan de pan blijft kleven - en u kunt een oogje in het zeil houden terwijl de temperatuur binnen de pan behouden blijft.

OPTITEMP™

De OPTITEMP bodem van iCook Pannen is geschikt voor alle kookplaten en zorgt ervoor dat alle gerechten en sauzen gelijkmatig verwarmd worden doordat de warmte langer wordt vastgehouden en gelijkmatig over de pan wordt verdeeld.

image/png;;;4.png

iCook Messen

iCook Messen hebben een ergonomisch design en een specifieke gewichtsverdeling, wat garant staat voor maximum beweeglijkheid en comfort. De messen zijn makkelijk te hanteren en bieden een uitstekende snijcontrole.

De stalen lemmets van de iCook Messen zijn volledig gesmeed, terwijl de meeste andere messen geperst zijn. De gesmede constructie maakt het mes zwaarder, met een dikker lemmet en stevige bolster voor een betere snijkracht en duurzaamheid. Het ergonomisch design helpt de gewichtscompensatie bij het snijden.

image/jpeg;;;WOK_brand_page_picture.jpg

De iCook Wok maakt gezond koken gemakkelijk

De iCook 7-laagse Wok is geschikt voor de gezonde VITALOK kooktechniek met weinig water. Zo blijven de smaak, voedingsstoffen, kleur en textuur van het voedsel behouden. De wok bestaat uit 7 lagen aluminium en staal voor een snellere bereiding. Zo bespaart u energie tijdens het koken. Dankzij het innovatieve ontwerp staat de wok stabiel op de kookplaat en kunt u het voedsel gemakkelijk omroeren. Met de iCook Wok bereidt u niet alleen allerlei Aziatische gerechten, maar ook traditionele maaltijden.Bij elke iCook Wok ontvangt u GRATIS een Stoomrek en een Lotus-rek; ideaal voor het stomen en warmhouden van voedsel.