NUTRILITE

NUTRILITE™

Een onevenwichtig eetpatroon kan leiden tot gebrek aan belangrijke voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft: macronutriënten, micronutriënten en fytovoedingsstoffen. Dit zijn universele voedingsstoffen die iedereen nodig heeft, ongeacht leeftijd of leefstijl. Om een eventueel gebrek aan voedingsstoffen te helpen opvangen heeft NUTRILITE een basistrio, drie producten die elkaar aanvullen en u helpen de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Het basistrio bestaat uit Puur Plantaardige Proteïne, Omega-3 Complex en DOUBLE X™ of DAILY. Profiteer van de voordelen van een complete dagelijkse voeding met ons basistrio!

NUTRILITE is wereldwijd het best verkochte merk in de sector vitaminen en voedingssupplementen.* Het is een merk gespecialiseerd in vitaminen en voedingssuplementen dat een complete reeks voedings- en welzijnsproducten biedt, waaronder vitaminen en anti-oxidanten, kruiden, sportvoeding en maaltijdvervangers.

Geïnspireerd door oprichter Dr. Carl Rehnborg en zijn ervaringen in het Verre Oosten, combineert NUTRILITE al sinds 1934 de kracht van de wetenschap met de natuurlijke voordelen van planten. Sindsdien heeft ons innovatieve gebruik van wetenschap om de heilzame eigenschappen van fytovoedingsstoffen (voedingsstoffen in planten) optimaal te benutten altijd centraal gestaan in het NUTRILITE merk. Vandaag de dag vieren we vol trots dat we al 80 jaar mensen over de hele wereld helpen om zich goed te voelen en een actief leven te leiden.

*Bron: Euromonitor International Limited; Vitaminen en Voedingssupplementen, Wereldwijd, GBN, Waarde Voorgestelde Verkoopprijzen, % analyse, 2013.
 

.

Waarom NUTRILITE?

Het NUTRILITE merk is gebaseerd op het principe 'van het zaadje tot in het potje', dat natuur en wetenschap in perfecte harmonie met elkaar verenigt.
Toen Carl Rehnborg, de oprichter van NUTRILITE bijna 100 jaar geleden in China woonde, ontdekte hij het belang van voeding op plantaardige basis. Zijn eigen ervaringen en uitgebreide onderzoek naar plantaardige voedingsstoffen heeft geresulteerd in de oprichting van het voedingssupplementenmerk NUTRILITE.
In 1934 heeft NUTRILITE het eerste supplement met multivitaminen/multimineralen/fytovoedingsstoffen op de markt gebracht in de Verenigde Staten.
Dit merk is onderbouwd met 80 jaar wetenschap en onderzoek. NUTRILITE™ is wereldwijd het best verkochte merk in de sector vitaminen en voedingssupplementen (Bron: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims)
Wetenschap:
• Nutrilite heeft meer dan 150 wetenschappers, onderzoekers en voorlichters in dienst. Niet veel bedrijven in deze sector beschikken over zoveel wetenschappelijk personeel.
• Nutrilite produceert wereldwijd ruim 15 miljard vitaminen- en mineralentabletten en softgelcapsules per jaar.
• Natuur:
• NUTRILITE™ is een wereldwijd toonaangevend merk voedingssupplementen, dat met behulp van duurzame landbouwmethoden zijn eigen gewassen verbouwt.
• In plaats van te vertrouwen op schadelijke pesticiden, herbiciden en chemische kunstmest laten we de natuur het werk doen.
• Duurzame landbouwmethoden maken al acht decennia deel uit van de ontwikkeling van NUTRILITE producten.
• Het Nutrilite team heeft de aanpak 'van het zaadje tot in het potje' verbeterd om al het goede van de plant te behouden en de consistentie, efficiëntie en veiligheid van NUTRILITE producten te waarborgen.

Fytovoedingsstoffen maken het verschil.

Het personeel van Nutrilite telt meer dan 150 wetenschappers, onderzoekers en voorlichters, en werkt voortdurend aan verdere kwaliteitsverbetering van de NUTRILITE producten.

Nutrilite verricht 25.000 tests per maand en ruim 500.000 kwaliteitsbeoordelingen per jaar om de kwaliteit de garanderen.

image/jpeg;;;Faming new image_240x180.jpg

Landbouw

Al onze boerderijen - meer dan 6000 acres in de staat Washington, Mexico en Brazilië - vullen de landbouwgrond aan en vermijden het gebruik van synthetische pesticiden, onkruidverdelgers en meststoffen. Ze zijn ook goede globale buren die ernaar streven om bij te dragen aan de maatschappij.

Elk gewas wordt enkele uren na de oogst verwerkt om zoveel mogelijk van zijn natuurlijke voedingsstoffen te bewaren.

Fytovoedingsstoffen

Om goed te kunnen functioneren heeft ons lichaam macronutriënten en micronutriënten nodig: vitaminen, mineralen en fytovoedingsstoffen. 

Deze zijn allemaal te vinden in fruit en groenten met verschillende kleuren. En elke kleur vertegenwoordigt weer andere ingrediënten met andere voordelen 
voor uw welzijn.

Fytovoedingstofen zijn natuurlijke voedingsstoffen en essentiële onderdelen van alle planten. Planten produceren fytovoedingsstoffen om zichzelf kleur te geven, hun eigen groei te bevorderen en om zich te beschermen tegen celbeschadiging en ziektes.

Verschillende kleuren fruit en groenten leveren verschillende soorten fytovoedingsstoffen. En elke kleur staat voor verschillende ingrediënten met verschillende voordelen voor uw welzijn. Kleur uw leven voor welzijn!

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

NUTRILITE wetenschap

Jaren geleden ontwikkelde onze oprichter Carl Rehnborg gesofisticeerde technieken om de voedingswaarde van specifieke gewassen te analyseren. Vandaag gebruiken NUTRILITE wetenschappers wereldwijd de nieuwste methoden en technologieën om het beste te halen uit onze gewassen en om nieuwe ingrediënten voor onze producten te evalueren. Onze wetenschappers onderzoeken nieuwe formules, innovatieve verwerkingsmethoden, ontdekken nieuwe en verbeterde producten en ingrediënten, en gebruiken hoogwaardige test- en analysematerialen om de gewasconcentraten voor een optimale voedingsinhoud te maximaliseren.

Elk NUTRILITE product is het onmiddellijke resultaat van grondig praktijkonderzoek en labo-analyse, gevoerd door wetenschappers, microbiologen, chemici, farmaceuten, voedingsspecialisten en andere vakkundigen.

Hoewel het niet nodig is, kiezen we om alle NUTRILITE Voedingssupplementen voor goede productiepraktijken (GMP's) te hanteren, om te verzekeren dat de NUTRILITE producten veilig, correct geïdentificeerd en van de hoogste kwaliteit zijn. We voeren maandelijks 25.000 kwaliteitscontroleproeven en jaarlijks meer dan 500.000 productevaluaties uit. 

image/png;;;wellbeing.png

Welzijn

Optimaal welzijn betekent niet een perfecte gezondheid. Optimaal welzijn betekent dat we gekende en erfelijke gezondheidsrisico's en onze huidige levensstijl aanpassen om de persoonlijke keuzes te maken die nodig zijn om een zo gezond mogelijk leven te leiden. Voor een persoonlijke benadering tot een goede gezondheid, kiest u de beste voeding, levensstijl, rust- en ontspanningsgewoonten en daarna de aanvullende producten om uw gezonde levensstijl te ondersteunen. Voeding en het nastreven van een optimaal welzijn liggen aan de basis van het NUTRILITE merk.

image/jpeg;;;Power-of-5-Teaser.jpg

POWER OF 5

Amway start de "Nutrilite Power of 5” campagne ter ondersteuning van de strijd tegen wereldwijde ondervoeding bij kinderen. Amway doneert nog eens USD 1 per handafdruk aan CARE en zal Amway elke donatie die bijeengebracht wordt in de Power of 5-campagne verdubbelen.

Klik hier voor meer informatie.

Team NUTRILITE

Team NUTRILITE is een globale gemeenschap van sportliefhebbers die geïnteresseerd zijn aan een evenwichtige levensstijl op allerlei niveau's - van hobbysporters tot professionele athleten.

Amways Business Owners, klanten en werknemers nemen deel aan verschillende evenementen die georganiseerd worden door Team NUTRILITE. Het is onze doelstelling om ervaringen uit te wisselen over fysieke activiteiten, sport en dieet onder vrienden, familie of business partners, zowel on- als offline.

Het merk NUTRILITE - Premium Sponsor van AC Milan, meest succesvolle Europese voetbalclub aller tijden.

Bekende merken