V&A voor NUTRILITE Power of 5 online donaties

Ik wil doneren voor NUTRILITE Little Bits. Bij wie komen mijn donaties terecht?

Uw donatie gaat naar de organisatie CARE via ammado, een dienstverlener gespecialiseerd in donaties die gevestigd is in Zug, Zwitserland. CARE zal uw donatie gebruiken om ondervoede kinderen NUTRILITE Little Bits te bezorgen op basis van programma's die tegen 2016 door Amway in 15 landen geïdentificeerd en ondersteund zullen worden.

Waarom wordt voor de donatietool een beroep gedaan op een externe provider? Wat is hun rol?

ammado ondersteunt CARE bij het werven van fondsen voor NUTRILITE Little Bits in alle markten over de hele wereld – zelfs waar CARE geen kantoor heeft.

Welk CARE-kantoor ontvangt mijn donaties via ammado?

Als CARE een vestiging heeft in uw land, zal uw donatie doorgestuurd worden naar uw lokale CARE-kantoor en vervolgens naar CARE US, in alle andere gevallen zal ze onmiddellijk doorgestuurd worden naar CARE US, de wereldwijde partner van Amway.

Kan iedereen via deze link doneren – of alleen werknemers van Amway en ABO's?

Deze link is niet voorbehouden voor specifieke groepen, iedereen kan een bijdrage leveren om ondervoede kinderen te helpen met NUTRILITE Little Bits.

Zal CARE het volledige bedrag van mijn donatie ontvangen?

ammado brengt op alle donaties een commissie van 5% in mindering.  Extra creditkaartcommissies zijn mogelijk.  

Is de donatie fiscaal aftrekbaar?

Uw bijdrage aan CARE kan fiscaal aftrekbaar zijn, afhankelijk van de regelgeving in uw land. Sla de wetgeving van uw land erop na of ga te rade bij een fiscalist om na te gaan of uw bijdrage fiscaal aftrekbaar is.


 

Disclaimer

U zult via een link doorverwezen worden naar de website van ammado.  Wij hebben geen controle over deze website. We zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie of materialen die door een dergelijke externe website ter beschikking worden gesteld. We bevelen u aan om de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van alle externe websites te lezen alvorens deze te gebruiken of persoonlijke of andere gegevens op of via deze websites te communiceren. Amway is niet betrokken bij het donatieproces via ammado naar CARE. Amway en zijn Filialen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor acties of nalatigheden vanwege ammado of CARE. Of de bijdrage al dan niet fiscaal aftrekbaar is, hangt af van de regelgeving en wetgeving van uw land. Neem contact op met uw fiscaal adviseur voor meer details.