Registreer u nu en ontvang 12% korting op alle producten!

Inhoud van bundel

Intensive Skincare Renewing Peel ARTISTRY™

Bestelnummer: 107998
Inhoud: 20 ml
Hoeveelheid:

  Dit product maakt deel uit van 1 bundel(s):

  Een exfoliant die een professioneel ogend resultaat geeft voor een zachtere, gladdere huid in slechts 8 minuten.

  Wat het voor u doet

  • Uw huid wordt beschermd tegen een te sterke exfoliatie. Het paddenstoelenenzym schakelt zichzelf automatisch uit, zodat normale, gezonde huidcellen niet worden verwijderd.
  • Al na één keer gebruiken merkt u dat uw huid glad is, zachter aanvoelt en meer straalt.
  • Na 6 weken gebruik zult u merken dat fijne lijntjes en ouderdomsvlekken vervagen.

  Wat u zult waarderen

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel verwijdert de laag dode, uitgedroogde huidcellen van het huidoppervlak, zodat u een merkbaar zachtere, gladdere huid krijgt. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van een professionele chemische peeling. Dit milde exfoliatieproces zal de huid niet irriteren, want het werkzame bestanddeel schakelt zichzelf automatisch uit wanneer het de normale, gezonde huidcellen bereikt, nadat de bovenliggende, dode huidcellen zijn verwijderd. Uw huid zal de hydraterende bestanddelen van moisturisers beter kunnen opnemen. Bovendien zult u na 6 weken gebruik zien dat fijne lijntjes en ouderdomsvlekken zichtbaar vervagen.

  Goed om te weten

  • Uit klinische tests is gebleken dat de huid fijner van textuur wordt na slechts één keer gebruiken.
  • Na 6 weken is de huid steviger, egaler en beter gehydrateerd en zijn fijne lijntjes en ouderdomsvlekken vervaagd.
  • ARTISTRY Intensive Skincare Renewing Peel werd vermeld in de productcategorie Beste nieuwe Luxe huidverzorgingsproducten in de Britse BEAUTY AWARDS 2011.

  Kenmerken

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel biedt u de voordelen van een professionele chemische peeling met het gemak van thuisgebruik:

  • Aanvulling op uw normale huidverzorgingsroutine met een intensieve peelingbehandeling die ruwe, droge huid verwijdert.
  • Het werkzame paddenstoelenenzym dat verantwoordelijk is voor het peelingeffect is van nature in staat zichzelf uit te schakelen zodra de dode huidcellen van het oppervlak zijn verwijderd, zodat de onderliggende, gezonde huidcellen onaangetast blijven.

  Gebruik

  • Na het reinigen voorzichtig een dun laagje op de huid aanbrengen. 6 à 8 minuten laten inwerken.
  • Gebruik overdag altijd een zonnebeschermingsproduct wanneer u peelingproducten gebruikt, omdat de huid dan gevoeliger is voor de zon.
  • Voor een nog sneller huidvernieuwingseffect, kunt u dit product combineren met ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher. Gebruik dan tweemaal per week 's ochtends de Renewing Peel en op de dagen dat u geen peeling gebruikt 's ochtends en 's avonds Advanced Skin Refinisher.
  • Niet gebruiken op dezelfde dag als andere exfoliërende producten.

  Ingrediënten

  Het belangrijkste ingrediënt van ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel is een uniek, natuurlijk paddenstoelenenzym, Mucor Miehei. Dit enzym past zich aan de natuurlijke pH-waarde van de huid aan en zorgt voor een milde exfoliatie. Het kan zichzelf automatisch uitschakelen nadat de dode huidcellen van het huidoppervlak zijn afgevoerd. Dit beschermt de huid tegen irritatie en een te sterke exfoliatie. NUTRILITE™ chiazaadolie voegt huidverzorgende bestanddelen toe.