Laag risico- Lage kosten

image/png;;;amway3.png

Laag risico - Lage kosten

Lage startinvestering. 100% tevredenheidsgarantie op de meeste producten.
Daarnaast krijgt u bij het bouwen van uw business steun van uw sponsor en andere ABO's, de Amway Klantenservice, die al uw vragen kan beantwoorden.

image/png;;;319737.png

Laag risico - Amway tevredenheidsgarantie

Wij staan achter de kwaliteit van de Amway producten en garanderen dat u tevreden zult zijn. Bent u niet helemaal tevreden, geef het product dan terug. U ontvangt dan gratis een vervangend product, het bedrag wordt verrekend met de aankoop van een ander Amway product of u krijgt het volledige aankoopbedrag terugbetaald. Bovenstaande garantie geldt niet voor Amway producten (I) die zijn gebruikt voor andere doelen dan voorgeschreven, afwijkend van normaal huishoudelijk gebruik; (II) die opzettelijk zijn beschadigd of verkeerd zijn gebruikt; (III) die door Amway worden verkocht, waarbij een specifi eke tijdsperiode voor retour is aangegeven; en/of (IV) die worden gedekt door uitdrukkelijke schriftelijke garanties.

image/png;;;319744.png

Lage kosten – om uw eigen Amway business te starten

U kunt uw Amway business starten voor slechts 30 euro incl. btw. Als nieuwe Amway Business Owner (ABO) ontvangt u een Startpakket met handleiding om u de business te helpen begrijpen en om u te laten profiteren van bonusprogramma's.
 

START NU!

Een introductie van de zakelijke mogelijkheid bij Amway en hoe u extra geld kunt verdienen bij Amway.