image/jpeg;;;photo_-_nr_1.jpg

Uw Beloningen

Naarmate uw business groeit, kunt u steeds een hoger kwalificatienievau halen en bij elke stap kunt u specifieke bonussen, onderscheidingen en erkenning verdienen.

  • Hard werk dient beloond te worden
  • Streef naar meer
  • Het avontuur van uw leven
  • Oprichting

Hard werk dient beloond te worden

image/png;;;believes.png

Amway gelooft dat hard werk beloond dient te worden

Amway heeft een Bonussysteem dat succes beloont op basis van omzet. Als uw omzet stijgt, stijgt uw bonus ook. Uw Amway winst bestaat uit uw verkoopmarge plus eventuele bonussen die u hebt verdiend.

  • Verkoopmarge
  • Maandelijkse performancebonus, die kan oplopen tot 21%.
  • Extra bonussen, zoals de Leadershipbonus, Fosterbonus en diverse awards.

Klik hier om onze succesverhalen te lezen

Streef naar meer

image/png;;;strive2.png

Streef naar meer

Amway geeft om u en moedigt u aan om uw doelstellingen te behalen - of succes nu inhoudt dat u extra inkomsten verdient voor u en uw gezin, een groter gevoel van voldoening geeft, of dat u betere levensomstandigheden kunt creëren voor uw geliefden, of iets helemaal anders, u bepaalt uw doelstellingen helemaal zelf.

We hebben reeds meer dan 3 miljoen mensen bijgestaan op hun weg naar succes. Ze worden aangetrokken door het onbeperkte potentieel van de mogelijkheid, de ondersteuning door een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en kennis, een globale gemeenschap die steeds bereid is steun te bieden en een uitstekend compensatieplan.

START NU!

Het avontuur van uw leven

image/jpeg;;;photo_-_nr_2.jpg

Het avontuur van uw leven

Gefeliciteerd! U bent een Amway Business Owner geworden. We horen het keer op keer van mensen die met Amway veel hebben bereikt. Ze zijn blij dat ze deze mogelijkheid hebben benut, voor zichzelf en voor hun gezin.

Met een Amway business kunt u de balans tussen werk en privé krijgen die bij u past en tegelijkertijd uw inkomsten vergroten en meer zelfvertrouwen ontwikkelen. U werkt met kwaliteitsproducten op het gebied van beauty, voeding en home care. Innovatieve, handige producten die al ruim een halve eeuw erg populair zijn bij duizenden mensen over de hele wereld.

Dat zijn waarschijnlijk al enkele redenen waarom u een Amway Business Owner (ABO) bent geworden. Om diezelfde redenen zouden ook anderen kunnen besluiten zich in te schrijven, als u aan hen de producten laat zien en hun uitnodigt om zich bij Amway te registreren. Het is niet moeilijk. U hebt er geen speciale vaardigheden of kennis voor nodig. Er zitten geen addertjes onder het gras. Amway is een mogelijkheid voor iedereen. Met wat begeleiding van ons en een fl inke dosis eigen energie en enthousiasme kunt ook u succes behalen.;

Over één ding is geen twijfel mogelijk: succes is iets waar u voor moet werken..

Wat u bereikt, is afhankelijk van de hoeveelheid energie die u erin steekt. Maar miljoenen anderen zullen het beamen: dat maakt Amway tot een avontuur. We hopen dat u er net zoveel plezier aan zal beleven als wij!

START NU!

Oprichting

image/png;;;Understanding.png

Oprichting.

Het Amway Sales & Marketing Plan volgt nog steeds het oorspronkelijke concept dat is ontwikkeld door de oprichters van Amway, Rich DeVos en Jay Van Andel, die het in 1959 hebben geïntroduceerd.

Het is gebaseerd op Directe Verkoop (zie pagina 59 voor meer informatie) en een beloningssysteem, dat Amway Business Owners met bonussen beloont voor hun prestaties.

Heel belangrijk om te weten!

Niet uw positie, maar uw prestaties zijn bepalend voor uw inkomsten. Als u meer tijd en energie steekt in de verkoop van Amway producten en sponsoring dan de ABO die u in de Amway business heeft gesponsord, dan kan uw fi nanciële beloning ook hoger zijn dan die van hem.

Het Sales & Marketing Plan biedt iedereen de mogelijkheid om een eigen business te starten zonder dat daar speciale vaardigheden, kennis of grote investeringen voor nodig zijn.

Het bewijs voor het succes is dat ruim 50 jaar na de oprichting van Amway, het netwerk wereldwijd ruim 3,5 miljoen ABO's telt. Ons bedrijf is sterker dan ooit.

START NU!