image/png;;;327849.png

Kwalificaties

Elke maand publiceren wij online de namen van Amway Business Owners die nieuwe kwalificatieniveaus hebben bereikt.
Werk hard om uw doelen te bereiken en wellicht staat binnenkort uw naam online!

  • image/jpeg;;;Picture3.jpgHet verhaal van Yvonne & Tonny
  • image/jpeg;;;NL - Mackloet - 2nd TAB.jpgGet it, Give it, Live it: het verhaal van Corina

Het verhaal van Yvonne & Tonny

image/png;;;pic3.png

Het verhaal van Yvonne & Tonny

In december 1994 kwamen Tonny en Yvonne in aanraking met de Amway business. Tonny was interieur timmerman en Yvonne was fulltime moeder van hun drie dochters. Beiden waren ze onervaren in het zaken doen. 

Terwijl Yvonne met de producten werkte, zagen ze steeds duidelijker de enorme mogelijkheden die Amway te bieden heeft. Stap voor stap hebben ze zich de vaardigheden eigen gemaakt om een succesvolle zaak te bouwen. Na enkele jaren ging Tonny parttime werken en in december 2005 is hij volledig gestopt met werken voor een baas. Sindsdien wijden ze zich met veel plezier en toewijding aan hun Amway business.

Wat ons zo bevalt aan de Amway business :

  • Iedereen kan het !!!!
  • Geen risicovolle investeringen.
  • Je kan er geld en tijd mee verdienen.
  • Een geweldige service en begeleiding in een team.

Get it, Give it, Live it: het verhaal van Corina

image/jpeg;;;NL - Mackloet - 2nd TAB.jpg

Get it, Give it, Live it: het verhaal van Corina

Een business starten? Nee hoor, dat is niets voor mij! Als je voor een dubbeltje geboren bent, word je geen kwartje was me altijd ingeprent. Kon echter als juf op een basisschool niet al mijn ambities kwijt en ben toch maar gaan luisteren naar het Amway Sales en Marketingplan. Ik was zeer kritisch en sceptisch en mijn upline die het verhaal vertelde maakte het verhaal nog mooier en daardoor ongeloofwaardiger totdat de producten op tafel kwamen. Deze kende ik vanuit het verleden en daar was ik wel enthousiast over. Toen was de beslissing snel genomen.

Al snel leerde ik: wees je eigen beste klant, krijg ervaring met de producten door ze zelf te gebruiken en er alles over te leren. Zo krijg je vertrouwen in de kwaliteit van de producten en enthousiasme om je ervaringen te delen. Gebruik de expertise van je supportteam om een aantal vaste klanten op te bouwen en je omzet vast te zetten in je business.

Bouw je Amway business niet alleen, maar doe dit in samenwerking met je supportteam. Zij helpen je om de basisprincipes te leren. Stel de juiste doelen en hou je vast aan de planning om daar te komen waar je graag naar toe wilt.