A. and N. BOM

Amway Business Owner #2974625

U bezoekt ABO pagina: http://www.amway.nl/user/bommetje
U bezoekt nu de privé pagina van een Amway Business Owner. Alle onderstaande informatie is afkomstig van deze ABO. Om de officiële informatie van Amway te zien, gebruikt u bovenstaande navigatie.
 
Goedendag, je bent terecht gekomen op de persoonlijke Amway website van Anton en Nettie Bom uit Fijnaart. Wij zijn al 18 jaar actieve A.B.O. en zéér enthousiast over de producten van de firma Amway. Onze focus ligt met name op de health sector, d.w.z. voedingssupplementen van Nutrilite, en een aantal Home producten zoals o.a. het waterfilter van eSpring en de ongelofelijke pannen van iCook. Kijk even bij onze favorieten.

Wij hebben in Fijnaart een praktijk voor schoonheid en leefstijladviezen genaamd Fini Art. Klantvriendelijkheid, deskundig advies en tevredenheidsgarantie staan bij ons in de praktijk centraal.

Naast de fysieke praktijk hebben we een website genaamd www.jouwlijflijn.nl. De kracht van voeding is het thema van die site. Neus alvast eens rond en laat het ons weten wat we voor je kunnen doen. Wij helpen je graag. Tot ziens in onze fysieke praktijk of onze website.

Onze hot picks van een Amway offer

Beauty

Home

Online winkelen met ons

  1. Amway-producten online bestellen en thuisbezorgd krijgen.
  2. Persoonlijke productadviezen.
  3. Productaanbevelingen ontvangen
  4. Persoonlijke service.

Bouw uw business op met ons

Neem contact met ons op

E-mail:
Ajax-fout

Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met de server. Probeer de pagina opnieuw te laden of de handeling opnieuw uit te voeren.