D.P.J. DAEMEN

Amway Business Owner #2936734

U bezoekt ABO pagina: http://www.amway.nl/user/dianadaemen
U bezoekt nu de privé pagina van een Amway Business Owner. Alle onderstaande informatie is afkomstig van deze ABO. Om de officiële informatie van Amway te zien, gebruikt u bovenstaande navigatie.
 
Welkom op deze website. Mijn naam is Diana Daemen en u bent op deze website terecht gekomen omdat u meer informatie wilt ontvangen over producten waar u over gelezen heeft of over de zakelijke mogelijkheden voor zelfstandig ondernemerschap.
Grofweg zijn er 4 mogelijkheden die u kunt kiezen:
* u heeft interesse in een product naar keuze en u wilt deze zonder registratie aanschaffen. Wat u dan kunt doen is een email naar mij te sturen over welk product het gaat en dan kan ik de bezorging verzorgen.
* u heeft interesse in een product naar keuze en u wilt zich graag registreren omdat u dit product of mogelijk meerdere producten wilt afnemen. Gaat u dan rechts van deze pagina naar Registreren als Klant en u kunt zich dan registreren en bestellingen plaatsen.
* u heeft interesse in meerdere producten te kopen voor een lager tarief . Neemt u dan contact met mij op via email of telefoon en ik kan u dan helpen deze registratie uit te voeren.
* u heeft interesse is het starten van een zelfstandig ondernemerschap. Ook dan kunt u contact met mij opnemen via email of telefoon en kan ik u begeleiden in dit proces. Ook kunt u rechts de mogelijkheid Start een Business met mij aanklikken, ook dan neem ik contact met u op.

Mocht u nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Veel leesplezier!

Diana Daemen

Mijn nieuws

11-03-2016Mag ik me even voorstellen
Mijn naam is Diana en ik heb in januari een besluit genomen wat geresulteerd heeft in het zijn van een succesvolle Amway Business Owner. Ik heet u van harte welkom op mijn Amway Platform en laat u graag op een prettige manier kennis maken met alle mogelijkheden die deze business u kan bieden.

Wilt u meer weten, neem dan contact met mij op en ik help u graag op weg.

Met vriendelijke groet,
Diana Daemen
28-03-2013Wekelijkse preview online
Preview elke maandag-avond om 20:30, stuur een berichtje naar mijn email-adres je ontvangt dan de URL zodat je thuis kan kijken.
Behalve op feestdagen dan verschuift het naar de dinsdag-avond

Een preview of webinar is life voorlichting via internet, het enige wat je nodig hebt is een computer, internet en de juiste URL, je kan dus gewoon thuis kijken, alleen of met je partner of met vrienden. Als je vragen hebt stuur die via de mail, via het adres rechts.
28-03-2013Wekelijkse follow up presentatie
Na de preview wilt u mogelijk meer informatie zien, dat kan iedere donderdag-avond om 20:30 live, stuur een berichtje naar mijn email-adres je ontvangt dan de URL zodat je thuis kan kijken.

Een follow up of webinar is life voorlichting via internet, het enige wat je nodig hebt is een computer, internet en de juiste URL, je kan dus gewoon thuis kijken, alleen of met je partner of met vrienden. Als je vragen hebt stuur die via de mail, via het adres rechts.
13-03-2013Wilt u zich ook ontwikkelen?
Deze business is een B-Kwadrant business, oftewel een mogelijkheid om extra verdiensten op te bouwen als business owner waarbij u nu werkt voor deze verdiensten maar wat u in de toekomst blijft ontvangen. Wilt u ook leren hoe u naar het B-Kwadrant kunt groeien? Neem contact met me op via telefoon of email wat in aan de rechterkant staat genoteerd.
13-03-2013Kwaliteitsproducten met 100% tevredenheid
Kunt u in een winkel producten kopen waarbij u een 100% tevredenheidsgarantie heeft voor maar liefst 3 maanden lang? Dat is wel mogelijk met de kwaliteitsproducten welke u gebruik via de Amway Business. Wilt u deze mogelijkheid uittesten? Neem dan contact met me op via de gegevens in de rechterkolom.
1-5 van5 Artikelen
Artikelen per pagina
 

Mijn aanbevolen producten

Start een business met mij

Bestel uw producten online

  1. Amway-producten online bestellen en thuisbezorgd krijgen.
  2. Persoonlijke productadviezen.
  3. Productaanbevelingen ontvangen
  4. Persoonlijke service.

Heeft u meer informatie nodig?

Indien u advies nodig hebt, een presentatie wenst, of graag de gedrukte catalogus wilt bekijken, neem dan gerust contact met mij op.

Foutmeldingen validatie formulier

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Opmerking(en):
Verzenden

Bezoekers

Neem contact met mij op

E-mail:
Telefoonnummer:
+31 06 22650139
Ajax-fout

Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met de server. Probeer de pagina opnieuw te laden of de handeling opnieuw uit te voeren.