TEERLINK

Amway Business Owner #5902238

U bezoekt ABO pagina: http://www.amway.nl/user/patriciateerlink
U bezoekt nu de privé pagina van een Amway Business Owner. Alle onderstaande informatie is afkomstig van deze ABO. Om de officiële informatie van Amway te zien, gebruikt u bovenstaande navigatie.
 
Hallo,

Welkom in de wereld van exclusieve Amway-producten.

Als actief sporter viel ik als een blok voor de producten van Amway.
Dagelijks druk met de zaak, kinderen en sociale verplichtingen. Je kent het wel; vermoeid, lusteloos, inspiratieloos, iedere dag in auto-pilot en iedere dag lijkt wel een bad hairday!
Tot ik dus in contact kwam met de producten van Amway. Eerst voorzichtig en misschien zelfs een beetje pessimistisch toch maar eens een product gaan proberen. Tenslotte kun je pas oordelen als je het zelf ondervonden hebt.
Begonnen met XS Powerdrink en Nutrilite voedingssupplementen. Als actief sporter kan wat extra's zeker geen kwaad. Gezien dat NUTRILITE wereldwijd het best verkochte merk in de sector vitaminen en voedingssupplementen is, was het idee, baat het niet schaadt het niet, wat me over de streep trok.
Al na 1 week begon ik me fitter te voelen en ook mijn haar en mijn huid begonnen er beter uit te zien. Al na 2 weken merkte ik verbetering in mijn conditie.
Uiteraard moet je er aan blijven werken en biedt het slikken van voedingssupplementen of het drinken van een powerdrankje als je op de bank gaat hangen geen wonderen. Ik heb mijn dagelijkse leven niet aangepast, maar wel mijn dagelijks humeur en optimisme. Kortom, ik ben om!

Probeer het nu zelf!
Welkom in de wereld van Amway :-)


Amway biedt producten van hoge kwaliteit op het gebied van voeding, schoonheid en verzorging en huishoudelijke behoeften.
Hier vindt u het brede assortiment van Amway-producten.

Neem bij vragen gerust contact met me op.

Mijn aanbevolen producten

Beauty

Home

Bestel uw producten online

  1. Amway-producten online bestellen en thuisbezorgd krijgen.
  2. Persoonlijke productadviezen.
  3. Productaanbevelingen ontvangen
  4. Persoonlijke service.

Start een business met mij

Neem contact met mij op

E-mail:
Ajax-fout

Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met de server. Probeer de pagina opnieuw te laden of de handeling opnieuw uit te voeren.