L.E. SCHIPPER-VISSER

Amway Business Owner #5834875

U bezoekt ABO pagina: http://www.amway.nl/user/ronaldschipper
U bezoekt nu de privé pagina van een Amway Business Owner. Alle onderstaande informatie is afkomstig van deze ABO. Om de officiële informatie van Amway te zien, gebruikt u bovenstaande navigatie.
 
Welkom op onze persoonlijke klantenpagina.
Wij bieden hoogwaardige producten met een 90-dagen tevredenheidsgarantie.

Kopen met een basiskorting? Maak een eigen account aan. Bel 06-52567821 of mail rm.schipper@telfort.nl. Wij helpen u graag verder.Acht redenen om te kiezen voor het eSpring Waterfilter.

1. Schoner, helderder, beter smakend water.
Het grootste voordeel van de eSpring is de significante verbetering van de watersmaak, geur en helderheid. Het valt onmiddellijk op en is makkelijk te begrijpen,

2. Betere waterkwaliteit
De eSpring™ verwijdert efficiënt meer dan 140 verschillende mogelijke gezonheidsbedreigende stoffen - en vernietigt meer dan 99,99% mogelijke ziekteveroorzakende waterbacterieën en virussen.

3. Bewezen werkzaamheid.
NSF International heeft de eSpring getest en gecertificeerd voor de reductie van meer verontreinigende stoffen dan alle andere UV/koolstof-gebaseerde apparaten die het heeft gecertificeerd.

4. Unieke, geavanceerde technologie.
De eSpring™ is het eerste apparaat dat gebruik maakt van een in de VS gepatenteerde combinatie van een blok koolstof en UV-licht, gekoppeld aan een geavanceerd elektronisch bewakingssysteem.

5. Ondersteund door jarenlang onderzoek.
De eSpring is het resultaat van 20 jaar onderzoek in waterbehandelingstechnologie. Het is ontworpen en ontwikkeld door onze ingenieurs en wetenschappers, die wereldwijd meer dan 270 patenten op het gebied van waterbehandeling hebben verkregen of aangevraagd.

6. Groter comfort
In tegenstelling tot gebotteld water of kanfilters, kan de eSpring voldoende water leveren voor de drink- en kookbehoeften van een gemiddeld gezin, op elk gewenst moment, rechtstreeks uit de kraan.

7. Minder onderhoud
Bij sommige filters en behandelingsapparaten moeten de filters elke maand of vaker worden vervangen. De eSpring kan echter voldoende water leveren voor een gezin van zes personen gedurende een volledig jaar - een totaal van 5000 liter - voordat een patroon moet worden vervangen.

8. Grotere waarde
Hoewel de eSpring uitstekende prestaties en comfort biedt, kost dit apparaat minder dan vele andere soortgelijke producten.

Mijn aanbevolen producten

Home

Bestel uw producten online

  1. Amway-producten online bestellen en thuisbezorgd krijgen.
  2. Persoonlijke productadviezen.
  3. Productaanbevelingen ontvangen
  4. Persoonlijke service.

Neem contact met mij op

E-mail:
Telefoonnummer:
+31652567821

Bezoek mijn internetprofiel

Heeft u meer informatie nodig?

Indien u advies nodig hebt, een presentatie wenst, of graag de gedrukte catalogus wilt bekijken, neem dan gerust contact met mij op.

Foutmeldingen validatie formulier

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Opmerking(en):
Verzenden

Start een business met mij

Ajax-fout

Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met de server. Probeer de pagina opnieuw te laden of de handeling opnieuw uit te voeren.