SJOERD HANSUM

Amway Business Owner #5900847

U bezoekt ABO pagina: http://www.amway.nl/user/sjoerdhansum
U bezoekt nu de privé pagina van een Amway Business Owner. Alle onderstaande informatie is afkomstig van deze ABO. Om de officiële informatie van Amway te zien, gebruikt u bovenstaande navigatie.
 

Welkom in de wereld van exclusieve Amway-producten en de zakelijke mogelijkheden van Amway.

Amway biedt producten van hoge kwaliteit op het gebied van voeding, schoonheid en verzorging en huishoudelijke behoeften, alsmede de mogelijkheid uw eigen zakelijke activiteiten te ontplooien.

Hier vindt u het brede assortiment van Amway-producten en kunt u meer te weten komen over het ontplooien van uw eigen Amway-activiteiten.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Mijn nieuws

11-09-2016AMWAY HOME™

De AMWAY HOME huishoudelijke reinigingsproducten voor wassen, reinigen en afwassen leveren uitstekende resultaten en ontlenen hun kracht aan de BIOQUEST FORMULA™. Deze unieke formula bevat natuurlijke ingrediënten die superieure resultaten geven, maar toch veilig zijn voor het milieu.
***Biologisch afbreekbaar - Een product dat claimt biologisch afbreekbaar te zijn moet op natuurlijke, wat betekent dat ze op natuurlijke wijze oplossen en geen schadelijke resten achterlaten.
11-09-201690-dagen tevredenheidsgarantie
Wie kent zo'n garantie ?

Amway biedt meer dan 450 schoonheids-, verzorgings- en schoonmaakproducten. Het assortiment merken van Amway bestaat uit voedingssupplementen van NUTRILITE™, cosmetische producten van ARTISTRY™ maar ook schoonmaakproducten van L.O.C.™.

Alle producten worden ontwikkeld in R&D-centra van het bedrijf. De kwaliteit en productveiligheid worden door meer dan 700 wetenschappers en een half miljoen testen per jaar gegarandeerd. Amway heeft 1.150 patenten !
11-09-2016TRUVIVITY by NUTRILITE Bundel

De TRUVIVITY BY NUTRILITE bundel bevat Beauty Drink Poeder en Beauty Supplement, twee voedingssupplementen die de huid samen op holistische wijze 24-uursverzorging van binnenuit bieden.
11-09-2016Amway = MLM= Multi- level marketing organisatie

Verschil tussen MLM en het Piramidesysteem:

MLM: Iedereen begint onderaan en krijgt de kans een grote organisatie op te bouwen. U kunt zelfs een grotere organisatie opbouwen dan die van uw sponsor. U bent uw eigen baas.

Piramide: Deze wordt opgebouwd van hoog naar laag en enkel diegene die er vanaf het prille begin bij zijn, kunnen de top bereiken.
11-09-2016XS Power Drink

XS Power Drink bevat een effectieve hoeveelheid vitaminen, die een bijdrage levert aan een normale energiestofwisseling en helpt vermoeidheid te beperken. Pantotheenzuur zorgt voor extra ondersteuning van het mentale prestatievermogen. Weinig calorieën, geen toegevoegde suikers, natuurlijke smaakstoffen, etc.etc.
Een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl zijn van algemeen belang.
11-09-2016ARTISTRY™
ARTISTRY™ Intensive Skincare 14 Night Restore Program


Zelfs bij een regelmatige huidverzorgingsroutine heeft uw huid om de drie à vier maanden behoefte aan extra verzorging. Deze intensieve kwartaalbehandeling werkt 75% sneller dan het normale herstelproces van de huid aan het corrigeren van de tekenen van beschadiging. Bovendien helpt ze de huid te beschermen tegen toekomstige beschadigingen en zorgt ervoor dat de huid beter reageert op de dagelijkse huidverzorgingsproducten
1-6 van6 Artikelen
Artikelen per pagina
 

Bestel uw producten online

  1. Amway-producten online bestellen en thuisbezorgd krijgen.
  2. Persoonlijke productadviezen.
  3. Productaanbevelingen ontvangen
  4. Persoonlijke service.

Start een business met mij

Neem contact met mij op

E-mail:
Telefoonnummer:
+31 070 3976796

Heeft u meer informatie nodig?

Indien u advies nodig hebt, een presentatie wenst, of graag de gedrukte catalogus wilt bekijken, neem dan gerust contact met mij op.

Foutmeldingen validatie formulier

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Opmerking(en):
Verzenden
Ajax-fout

Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met de server. Probeer de pagina opnieuw te laden of de handeling opnieuw uit te voeren.