ESTER VAN DER ZWAN- CASU

Amway Business Owner #5754878

U bezoekt ABO pagina: http://www.amway.nl/user/vanderzwan
U bezoekt nu de privé pagina van een Amway Business Owner. Alle onderstaande informatie is afkomstig van deze ABO. Om de officiële informatie van Amway te zien, gebruikt u bovenstaande navigatie.
 
Beste bezoeker,

Welkom op mijn persoonlijke pagina van Amway.

Hier laat ik u kennis maken met o.a. de exclusieve en hoogwaardige huidverzorgingsproducten van Artistry Supreme LX, Intensive Skincare, Ideal Radiance, Youth Xtend, Hydra-V en Essentials.

Verder biedt Amway diverse producten van hoge kwaliteit op het gebied van voeding, schoonheid en lichaamsverzorging en huishoudelijke behoeften. Allen op biologische basis, zuinig in gebruik en royaal in resultaat.

In mijn aanbevolen producten hieronder ziet u de producten die ik veel verkoop in de praktijk en/of die wij zelf thuis veelvuldig gebruiken. Uiteraard is het aanbod veel groter. Dus wees welkom om de complete site van Amway te bekijken. Komt u er niet uit? Neem gerust contact op.

Ik zie uw vragen en/of bestelling graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,


Ester van der Zwan - Casu

EC Beauty Care
Zorgen voor je huid, dat kun je zelf...

Mijn nieuws

13-09-2015Artistry Hydra-V
Vanaf nu te bestellen bij EC Beauty Care;

Artistry Hydra-V! Een frisse diep hydraterende lijn met toevoeging van water uit Noorse fjorden, Himalaya kristallen en olie uit Hawaïaanse Acaïbessen.
Maar liefst 3 Powersystems, combinaties voor alle huidtypen. Én, net als bij Essentials en YX, ALTIJD 10% op de Powersystems!

Neem contact op voor meer informatie. Ik vertel u er graag meer over.

Groet,

Ester van der Zwan - Casu
02-09-2014Huidscandagen Schoonheidssalon Monique
9 en 15 September zijn er de huidscandagen bij schoonheidssalon Monique te Lochem. Afspraak maken vereist er zijn moge enkele plaatsen vrij!
17-06-2014Finale Miss Regio verkiezing 22-6-2014
A.s. Zondag 22 juni ben ik met EC Beauty Care aanwezig bij de finale van de Miss Regio Verkiezing in de feestzaal boven Dolle Pret in Almelo. Dé verkiezing voor missen onder de 1.75m! Ook u kunt hierbij aanwezig zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal voor € 15,- (in de voorverkoop € 10,-).
Zie ook www.facebook.com/ECBeautyCare
1-3 van3 Artikelen
Artikelen per pagina
 

Mijn aanbevolen producten

Beauty

Home

Bestel uw producten online

  1. Amway-producten online bestellen en thuisbezorgd krijgen.
  2. Persoonlijke productadviezen.
  3. Productaanbevelingen ontvangen
  4. Persoonlijke service.

Start een business met mij

Ajax-fout

Er is een probleem opgetreden tijdens de communicatie met de server. Probeer de pagina opnieuw te laden of de handeling opnieuw uit te voeren.