Registreer u nu als klant en ontvang 12% korting op alle producten en bespaar 5 EUR op uw eerste bestelling*!
*Geldt voor recent geregistreerde klanten op hun eerste bestelling vanaf 50 EUR incl. btw geplaatst tussen 1 december 2021 en 28 februari 2022.

Hoeveelheid:

  De evocatieve ANCESTRY in Paris is de meest recente, exclusieve aanwinst in ons geuren assortiment. Alle romantiek van de Franse hoofdstad in één flacon, en als die flacon zo fraai in nachtblauw en goudkleur is uitgevoerd, moet de inhoud wel goed zijn voor betoverende nachten!

  De suggestie van een boeket verse bloemen, gehuld in de subtiele akkoorden van een zeebriesje dat even het Île de la Cité aandoet en uw zintuigen de vrije hand geeft. Perzik verstrengeld met noten van nachtjasmijn en de subtiele charme van de tuberoos en poederige witte muskus hullen u in een aura van mysterieuze elegantie, terwijl u over de Pont Neuf wandelt. De luchtige sensualiteit voert u mee in een sfeer van verfijnde elegantie. Sterk geconcentreerd, zodat deze sensuele geur lang op de huid blijft hangen.

  Deze klassiek moderne geur bevat een hoog gehalte geuroliën, waardoor de geur lang op de huid blijft hangen.

  ANCESTRY in Paris bevat zuivere etherische olie van nachtjasmijn, die perfect versmelt met de geuren van verse bloemen en groene bladeren en de zwoele ondertonen van witte muskus en rozen.

  Deze betoverende geur doet denken aan onstuimige nachten in Parijs en de schitterende, nachtblauwe flacon is een sieraad om te zien.

  Topnoten: verse bloemen, groene bladeren, zeebries-akkoord
  Middennoten: nachtjasmijn (luxe absolue), perzikpulp, rozen
  Eindnoten: amberhout, witte muskus en tuberoos

  In de loop van de dag naar wens op de hals en polsen spuiten.