Zakelijke incentivereizen

Op reis dankzij uw Amway business!

Op reis dankzij uw Amway business!

Interessante bestemmingen, bijzondere ervaringen en belangrijke leermogelijkheden.

Zakelijke incentivereizen zijn een vorm van niet-contante beloning (Non-Cash Award of NCA). Het zijn interessante, zinvolle ervaringen om u te belonen voor uw inspanningen en u op weg te helpen naar nog meer succes in de toekomst. Ze bieden u de gelegenheid om andere ABO's te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en een nieuwe dimensie aan uw vaardigheden als leader toe te voegen om uw Amway business verder uit te breiden. Werk hard om u te kwalificeren voor deze evenementen! Dat kan vanaf 1 september 2022 t/m 31 augustus 2023.

NIEUWE PLATINUM SEMINAR (NPS)

Nieuwe Platinum Seminar (NPS) is een gelegenheid om Nieuwe Platinums te erkennen voor uitstekende prestaties tijdens het Performancejaar, om nieuwe vaardigheden te leren en om andere ABO's uit heel Europa te ontmoeten die een soortgelijk prestatie hebben getoond.

Leadership Training Seminar (LTS)

Vier samen met toonaangevende ABO's successen, leg nieuwe contacten en keer na afloop terug naar uw businessgroep met waardevolle informatie. Wat u kunt verwachten: inspirerende zakelijke bijeenkomsten, waardevolle tools om uw business te laten groeien, plus fantastisch entertainment en vrije tijd!  

Diamond Conferentie

De Diamond Conferentie is een bijzonder evenement voor leaders, waar ze onvergetelijke ervaringen opdoen en samen met andere leaders werken aan zakelijke strategieën op een van de meest spectaculaire locaties ter wereld!

Alle evenement en zijn onderworpen aan de reisadviezen van overheden en de gezondheids- en veiligheidsaanbevelingen van de WGO. We volgen de ontwikkelingen nauwgezet en houden u op de hoogte.