Zakelijke mogelijkheid

Ontdek de voordelen van een Amway business

30.000
KINDEREN GEHOLPEN
in onze campagne tegen ondervoeding
450+
HOOGWAARDIGE PRODUCTEN
beschikbaar in het AMWAY assortiment
16.000+
MEDEWERKERS VAN AMWAY
wereldwijd

Samen sterker! U kunt nog steeds bijdragen en helpen met de strijd tegen COVID-19! Onze donatie voor het Rode Kruis blijft nog mogelijk tot het einde van deze maand!

We hebben al donaties gedaan aan verschillende lokale goede doelen en nodigen u uit om deze inspanningen te ondersteunen door online te doneren. Help ons de mannen en vrouwen te steunen die in de frontlinie staan ​​en diegenen te helpen die direct door COVID-19 worden getroffen.

Bedankt voor alles wat u doet en voor uw geduld en begrip. Blijf gezond, blijf veilig en blijf positief terwijl we samenwerken om hier uit te komen, sterker dan ooit!

Echte mensen die echt succes behalen

Antwoord op uw vragen

Wat is Amway voor een bedrijf?
Amway biedt een exclusief assortiment producten in de categorieën Home, Persoonlijke verzorging, Beauty en Nutrition, die zorgen voor het welzijn van onze klanten. In plaats van onze producten uitsluitend in winkels te verkopen, ondersteunen we een wereldwijd netwerk van business owners, die onze producten rechtstreeks aan de klanten verkopen.
Waarom zou ik voor Amway moeten kiezen?
Amway is een mondiaal en financieel stabiel familiebedrijf, dat vertrouwt op een bedrijfsmodel dat zich al ruim 50 jaar heeft bewezen. Vandaag de dag zijn we een van de grootste direct sales bedrijven ter wereld.
Als een van onze business owners kunt u profiteren van gratis zakelijke training en coaching. Met onze ondersteuning en uw inspanningen, kunt u vorm geven aan uw eigen business.
Wat doet een Amway Business Owner precies?
Elke Amway business omvat drie onderdelen:
1) Productinformatie en -verkoop aan nieuwe klanten
2) Service verlenen aan bestaande klanten
3) Als u daarvoor kiest: anderen helpen bij het opstarten en bouwen van hun eigen Amway business.
Bij het indelen van uw dag heeft u de flexibiliteit om uw schema aan te passen aan uw leven!
Hoeveel tijd kost het?
Dat bepaalt u zelf. U beslist zelf hoeveel tijd u aan uw business besteedt. Natuurlijk: naarmate u er meer tijd in stopt, kunt u er meer geld uit halen. Maar het is uw business, dus u kunt flexibel zijn en werken wanneer het u uitkomt. Veel mensen werken in het begin parttime en gaan later over op fulltime, wanneer hun business groeit.
Wat kost het om een business te beginnen? Mag ik me bedenken?
U start uw eigen business bij Amway tegen lage kosten en met weinig risico. De registratiekosten zijn de enige investering die nodig is om een Amway business op te zetten. En daarop geven we een 100% geldteruggarantie gedurende de eerste 90 dagen.
Er zijn geen verborgen kosten of verplichte investeringen in producten. Na uw aanmelding beslist u zelf (of en) hoeveel geld u in de toekomst aan uw business wilt besteden.
Wat voor ondersteuning is er om meer over de business te leren?
Amway beloont business owners voor de verkoop van producten en hulp aan anderen om hetzelfde te doen. U hoeft geen maandelijkse doelstellingen te halen, behalve degene die u zelf bepaalt. Maar hoe meer u verkoopt, hoe meer u verdient.
Amway biedt coaching, hulpmiddelen en ondersteuning om u te helpen uw persoonlijke doelen te bereiken. Wij geven u de mate van ondersteuning die bij u past, ongeacht hoeveel ervaring u heeft. Van een persoonlijke coach en een serie online cursussen, tot een callcenter en informatie over de producten: we begeleiden u stap voor stap.