Hoeveelheid:

  Een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk, maar als u meer nodig heeft, kunt u uw lichaam vóór elke workout of activiteit extra energie geven Deze bundel levert brandstof voor de groei van spiermassa en ondersteunt het immuunsysteem met een uitgebalanceerde dosis voedingsstoffen!
   

  Wat u zult waarderen

  Onze gloednieuwe Let's Go Kit levert een dosis opstart-energie. Precies wat u nodig heeft om optimaal te presteren! Ideaal voor actieve volwassenen die veel onderweg zijn. Deze kit bevat drie hoogwaardige supplementen van Nutrilite en XS.

  XS Pre-Workout Drink geeft extra energie vóór de workout voor betere prestaties. De Triple Energy Blend, koolhydraten en creatine leveren direct energie, en daarnaast stimuleren B-vitaminen de energieproductie tijdens de training, en zorgen dat u minder snel moe wordt.*
  * Riboflavine (B2), pantotheenzuur (B5) en foliumzuur (B9) dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

  De XS Protein Bars bevatten een flinke hoeveelheid proteïnen (20 g) voor de groei van spiermassa en sneller herstel na het sporten.**

  **Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van spiermassa.

  Tot slot bevat de Fitness Kit ook nog Nutrilite Vitamine C Plus, met vitamine C die geleidelijk wordt afgegeven in 8 uur tijd, en die bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

  Drie met zorg geselecteerde producten om uw lichaam energie te leveren, sneller te laten herstellen en de weerstand te ondersteunen. Dat is dagelijkse ondersteuning waarmee u verder komt!

  Goed om te weten

  • XS Pre-Workout Drink – De B-vitaminen krikken uw energiepeil op voor een sterke start bij het sporten.*
  • XS Protein Bars (Chocoladesmaak) – Eiwitten ondersteunen het herstel en dragen bij tot de groei van spiermassa met een specifieke proteïnemix.**
  • Vitamine C Plus – Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning (EFSA-claim).***

  *Riboflavine (B2), pantotheenzuur (B5) en foliumzuur (B9) dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

  ** Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van spiermassa.

  ***EFSA-verordeningen van 16 mei 2012, pagina 32

  Kenmerken

  • Elke XS Pre-Workout Drink bevat creatine, om de spieren snel nieuwe energie te geven.
  • Het vitamine B-complex (B1/B2/B3/B6/B12) in de XS Pre-Workout Drink draagt bij tot een normale energiestofwisseling. De matige hoeveelheid koolhydraten zorgt voor een grotere efficiëntie.
  • XS Protein Bars leveren proteïnen die bijdragen tot de groei van spiermassa met een specifieke proteïnemix (20 g).
  • De spieren krijgen constante ondersteuning voor een beter herstel met snel en traag verterende proteïnen.
  • Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning.
  • Elk tablet Vitamine C Plus levert het lichaam 8 uur of langer een constante hoeveelheid vitamine C.

  Gebruik

  XS Pre-Workout Drink 

  Los de inhoud van 1 zakje XS Pre-Workout Drink op in 300-500 ml water.
  Drink dit 15-60 minuten voor het sporten op.

  XS Protein Bar

  Eet binnen 60 minuten na het sporten zo'n lekkere XS Protein Bar.

  Nutrilite Vitamine C Plus

  Neem dagelijks 1 tablet Vitamine C Plus bij de maaltijd voor 8 uur geleidelijke afgifte.

  Ingrediënten

  Kijk voor meer informatie op: