image/png;;;foto4.png

Welkom bij Amway!

Van oost naar west is ons wereldhoofdkwartier in Ada, Michigan (VS) een mijl (1,6 km) lang en het bestaat uit 80 gebouwen en 3,5 miljoen vierkante voet (ruim 300.000 vierkante meter) aan kantoor- en productieruimtes. Van onze 14.000 medewerkers over de hele wereld zijn er ruim 4.000 werkzaam in Ada, het kleine plaatsje waar Amway meer dan 50 jaar geleden is begonnen.

image/png;;;amway1.png

Rich DeVos

In 1959 richtte Rich DeVos Amway Corp. op met zijn jeugdvriend en zakenpartner, Jay Van Andel. Het directe verkoopbedrijf is nu actief in meer dan 100 landen en regio's over de hele wereld, en biedt meer dan 3 miljoen mensen de mogelijkheid om een business op te zetten. DeVos was ook eigenaar van enkele professionele sportfranchises waaronder de Orlando Magic van de NBA. Als vermaard spreker heeft hij wereldwijd voor duizenden mensen gesproken. Na een harttransplantatie in 1997 werd hij voorzitter van het Speakers Bureau van het United Network for Organ Sharing.

image/jpeg;;;Jay Van Andel2.jpg

Jay Van Andel

In 1959 richtte Jay Van Andel Amway Corp. op met zijn jeugdvriend en zakenpartner Rich DeVos. Het directe verkoopbedrijf is nu actief in meer dan 100 landen en regio's over de hele wereld, en biedt meer dan 3 miljoen mensen de mogelijkheid om een onafhankelijke business op te zetten. Van Andel is al zijn hele leven lang voorstander van vrije ondernemingen.
Hij was voorzitter van de Amerikaanse Kamer van Koophandel, directeur van de Jamestown Foundation, Amerikaans ambassadeur en Commissaris-generaal van de Genoa Expo '92 en trustee van de Heritage Foundation. Via de Jay and Betty Van Andel Foundation heeft hij bijgedragen tot belangrijke maatschappelijke projecten zoals economische ontwikkeling, gezondheidszorg, onderwijs en kunst.
De Van Andel kinderen zijn bestuursleden van het bedrijf. Steve Van Andel was de Chairman van Amway.