Je bent ingelogd als gast bij:  
€ 1.145,89
(Alles weergeven)
Hoeveelheid:

  Een praktisch filtersysteem voor heerlijk, gezond water waarin alle mineralen zijn behouden. Met het eSpring Waterbehandelingssysteem hoeft u nooit meer flessen water te kopen!
   

  Wat het voor u doet

  • Het vernietigt effectief tot 99,99% van de watergedragen, ziekteverwekkende bacteriën en virussen in drinkwater* **.
  • Het reduceert effectief meer dan 160 verontreinigingen, waaronder ruim 140 verontreinigingen met een potentieel schadelijk effect op de gezondheid**. Het gaat hierbij onder meer om deeltjes (slib, zand, afzetting), organische chemische stoffen (pesticiden, PCB's), anorganische chemische stoffen (lood, kwik) en microbiologische stoffen (bacteriën, virussen, protozoa). Daarnaast kan drinkwater verontreinigd zijn met farmaceutische en diergeneeskundige producten.
  • Behoudt heilzame mineralen in het water, zoals calcium, magnesium en fluoride.
  • Filtert microplastics tot 0,2 micron uit het kraanwater.
  • Reduceert effectief chloor en chloramine, waardoor de smaak, geur en helderheid van het water verbeteren ***.
  • Inclusief omleidingsklep, die u eenvoudig met standaard gereedschap installeert, voor gemak en functionaliteit.
  • Vervaardigd van hoogwaardige materialen.
  • Het koolstofblokfilter reduceert effectief deeltjes tot 0,2 micron. Dat is 300 tot 500 keer kleiner dan een mensenhaar ****. (Deeltjes zijn onder meer asbest, sedimenten, zand en schilfers.)

  * Het eSpring Waterbehandelingssysteem is niet getest op de reductie van coronavirussen (d.w.z. MERS, SARS of COVID-19).
  ** Het eSpring Waterbehandelingssysteem kan ziekte niet voorkomen of verminderen.
  *** Afhankelijk van de hoeveelheid chloor in kraanwater. Het kraanwater in uw regio bevat mogelijk geen chloor of een merkbare hoeveelheid chloor.
  **** De gemiddelde grootte van een mensenhaar is 60-100 micron.

  Wat u zult waarderen

  eSpring is het best verkopende merk huishoudelijke waterbehandelingssystemen ter wereld.*

  Water is de bron voor gezond leven. Het helpt ons om fysiek en mentaal op ons best te zijn en om optimaal van het leven te genieten. Met het eSpring Waterbehandelingssysteem geniet u van water in zijn zuiverste vorm – met een heerlijke smaak en rijk aan mineralen.
  Hoe kunt u water drinken als onderdeel van een gezonde leefstijl, op een manier die goed is voor uw gezin én de planeet?
  U wilt duidelijkheid, en die vindt u hieronder.
  Elk filter filtert 5.000 liter water voordat het moet worden vervangen.

  * Gebaseerd op een studie van de mondiale verkoopcijfers van 2020 uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Verify Markets. Wordt om het jaar herzien.

  Goed om te weten

  Drie behandelingstechnologieën

  Het eSpring Waterbehandelingssysteem combineert mechanische filtering met adsorptie en inactivatie door ultraviolet licht, en beschikt bovendien over een geavanceerd elektronisch bewakingssysteem.

  • Voorfilter

  Het vouwfilter met groot oppervlak maakt gebruik van mechanische filtering om grote deeltjes op te vangen. Zo wordt het koolstofblokfilter beschermd tegen verstopping.

  • Geavanceerd koolstofblokfilter

  Reduceert effectief meer dan 160 verontreinigingen tot op 0,2 micron*, waaronder ruim 140 verontreinigingen met een potentieel schadelijk effect op de gezondheid.

  • Technologie met ultraviolet licht

  De waterzuiverende uv-lamp van eSpring levert tot 40 millijoules per vierkante centimeter aan uv-licht, waarmee effectief 99,9% van de watergedragen, ziekteverwekkende bacteriën, virussen en cysten worden gereduceerd.* **

  Het eSpring Waterbehandelingssysteem is gecertificeerd door derden volgens de internationaal erkende NSF/ANSI-normen. Deze certificering heeft betrekking op het verbeteren van de smaak, geur en helderheid van het water (norm 42); het verwijderen van lood en vluchtige organische stoffen (norm 53); de aanvullende bacteriedodende behandeling van gedesinfecteerd drinkwater (norm 55); en de eliminatie van nieuwe verontreinigingen, zoals bestrijdingsmiddelen, bepaalde geneesmiddelen (al dan niet op recept), etc. (norm 401). Het eSpring Waterbehandelingssysteem heeft van de Amerikaanse Water Quality Association het Gold Seal toegekend gekregen als superieur waterbehandelingsproduct voor consumenten (https://wqa.org/find-products#/keyword/espring). De Water Quality Association (WQA) kent het Gold Seal toe aan producten die aan de strenge branchenormen voldoen, waarbij onder meer de productiefaciliteiten jaarlijks moeten worden onderworpen aan een audit. Daarnaast moeten de producten voldoen aan de certificeringsprogramma's van de WQA.

  NSF International is een toonaangevende, onafhankelijke organisatie, die normen voor de volksgezondheid en certificeringsprogramma's ontwikkelt voor een betere mondiale bescherming van ons voedsel, water, consumentenproducten en het milieu. Het NSF-certificaat is uw garantie dat het product is getest door een van de meest gerespecteerde en onafhankelijke instellingen op het gebied van producttesten. Van uitgebreide producttesten en materiaalanalyses tot onaangekondigde inspecties van fabrieken, elk aspect van de ontwikkeling van een product wordt grondig geëvalueerd voordat een NSF-certificaat kan worden toegekend.

  http://info.nsf.org/Certified/dwtu/listings.asp?CompanyName=a
  ccess+business+
  group&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTUasp?CompanyName
  =access+business+group&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTU

  Dit eSpring-systeem werd in 2002 gelanceerd. Sindsdien zijn wereldwijd meer dan 6 miljoen waterbehandelingssystemen verkocht. ***

  * Het eSpring Waterbehandelingssysteem kan ziekte niet voorkomen of verminderen.
  ** Tot 99,9999% van de bacteriën, tot 99,99% van de virussen en tot 99,9% van de cysten.
  ** Reductie van cysten door uv-licht is bedoeld voor Giardia- en Cryptosporidiumcysten.
  ** Het eSpring Waterbehandelingssysteem is niet getest op de reductie van coronavirussen (d.w.z. MERS, SARS of COVID-19).  
  *** Sinds april 2020.

  eSpring is het best verkopende merk huishoudelijke waterbehandelingssystemen ter wereld*

  (*Gebaseerd op een studie van de mondiale verkoopcijfers van 2012 uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Verify Markets)

  • Behandelingssysteem in drie stadia combineert gereputeerde en toonaangevende technologieën.
  • Gepatenteerd* koolstofblokfilter houdt deeltjes tegen die 300 tot 500 keer kleiner zijn dan een menselijke haar (* Gepatenteerd in Italië; Opmerking: Een mensenhaar is gemiddeld 60 tot 100 micron dik).
  • “Direct aan”-technologie - de UV-lamp in het filterpatroon wordt alleen ingeschakeld wanneer u de kraan opendraait. Zo komt er koud water uit, dat niet is opgewarmd door het UV-licht.
  • Fraai, slank, ruimtebesparend ontwerp.
  • Het bewakingssysteem laat u weten of het koolstoffilter en de UV-lamp werken en geeft aan wanneer het tijd is voor de jaarlijkse filtervervanging.
  • Hulpkraanpakket met duidelijk logo op het voetstuk, een stijlvol ontwerp voor de beste moderne keukens.
  • De lengte van de slangen kan worden aangepast.
  • De unit wordt voorgemonteerd verzonden
  • Het eSpring systeem werkt bij normale waterleidingdruk. Het wordt onder het aanrecht en uit het zicht gemonteerd.
  • DeSpring is het eerste waterbehandelingssysteem dat gebruik maakt van een inductiekoppeling en smart chip technologie .
  • Het eSpring™ Waterbehandelingssysteem is uitgerust met de gepatenteerde* draadloze eCoupled™ technologie, die zonder direct contact te maken elektriciteit door lucht, water en kunststof onderdelen stuurt om de UV-lamp van het systeem in te schakelen. (* Gepatenteerd in verschillende landen van Europa)
  • De eSpring smart chip maakt draadloze communicatie met de verschillende patronen mogelijk, zodat het bewakingssysteem de conditie ervan kan waarnemen en weergeven, en belangrijke gegevens van elk filterpatroon kan downloaden, zoals gebruiksduur en restcapaciteit.
  • Het eSpring Waterbehandelingssysteem heeft wereldwijd meer dan 120 toegekende of aangevraagde patenten.

  TECHNISCHE SPECIFICATIES eSpring™ Waterbehandelingssysteem:

  • Hoogte behuizing: nominaal 327 mm.
  • Diameter: nominaal 178 mm. Vervaardigd van duurzame, stootbestendige kunststof
  • Elektrische ingang: 19 V gelijkstroom, 3,16 A
  • Filterpatroon (Model nr. 100186): Geperst koolstofblok met ingebouwde ultravioletlamp
  • Materialen: Alle materialen die nat worden, voldoen aan de eisen van de Amerikaanse FDA voor gebruik in de overdracht van vloeistoffen voor menselijke consumptie.
  • Maximale bedrijfsdruk: 860 kPa (8,6 bar)
  • Minimale bedrijfsdruk: 104 kPa (1,04 bar)
  • Maximale bedrijfstemperatuur: 30 °C
  • Minimale bedrijfstemperatuur: 4,4 °C
  • Nominale gebruiksstroming: 3,4 l per minuut bij 415 kPa (4,15 bar) waterdruk met een nieuw filterpatroon. (De werkelijke stroomsnelheid varieert recht evenredig met de waterdruk en de gebruiksduur van het filterpatroon.)
  • Nominale gebruiksduur: het filterpatroon is ontworpen om gedurende één jaar of 5000 l, wat ook maar het eerste plaatsvindt, kook- en drinkwater voor een gemiddeld gezin te leveren. NB: De werkelijke levensduur van het filterpatroon zal variëren afhankelijk van de hoeveelheid water die wordt gebruikt en de kwaliteit van de watertoevoer.
  • Installatie: Snel en eenvoudig.
  • Filtervervanging: Ook snel en eenvoudig. Kan door de gebruiker worden uitgevoerd. Het is niet nodig om het waterbehandelingssysteem naar de fabriek terug te sturen om het filterpatroon te laten vervangen.
  • Testen: Het systeem is getest en gecertificeerd door NSF International en WQA volgens de NSF/ANSI normen 42, 53, 55 en P473.
  • Kan meer dan 160 verontreinigingen reduceren, waaronder ruim 145 verontreinigingen met een potentieel schadelijk effect op de gezondheid:

  lood en kwik

  deeltjes tot 0,2 micron klein, waaronder asbest, sedimenten, zand en schilfers

  33 pesticiden en nevenproducten ervan

  13 nevenproducten van ontsmettingsmiddelen  

  radon en nevenproducten van radonafbraak in drinkwater

  9 farmaceutische verontreinigingen

  42 bekende en/of vermoedelijke hormoonverstorende stoffen

  vermoedelijk kankerverwekkende stoffen (carcinogenen) die in water kunnen voorkomen

  Vernietigt >99,99% van de watergedragen ziekteverwekkende bacteriën en virussen in drinkwater (zoals coliform, pathogene bacteriën, HPC's, poliovirus, rotavirus en hepatitis A)

  • Verbetert de smaak, geur en helderheid van water.
  • Verbetert de smaak van dranken bereid met gefilterd water.
  • Verwijdert geen heilzame mineralen, zoals calcium, magnesium en fluoride.
  • Behandelt gedurende één jaar of 5000 l, wat ook maar het eerste plaatsvindt, kook- en drinkwater voor een gezin van zes personen (levensduur van het filter is afhankelijk van het gebruik).
  • Geeft een uitstekende doorstroomsnelheid en levert 3,4 liter behandeld water per minuut.
  • Handig, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
  • Maakt gebruik van exclusieve gepatenteerde technologie*. (* Gepatenteerd in verschillende landen van Europa)
  • Handig en eenvoudig te vervangen koolstoffilter-/UV-patroon
  • Handiger en voordeliger dan flessenwater.
  • Houdt zowel de tijd als liters bij. Zo kan de gebruiker goed zien hoelang het filter nog meegaat. Een prettig idee. Het systeem reset zichzelf automatisch na filtervervanging.
  • Met eenvoudig te begrijpen pictogrammen/afbeeldingen om de resterende filterlevensduur en systeemstatus weer te geven
  • Flexibele installatie maakt het mogelijk het systeem op de handigste plaats te monteren.

  Kenmerken

  Technische specificaties eSpring Waterbehandelingssysteem:

  • Hoogte behuizing: nominaal 327 mm.
  • Diameter: nominaal 178 mm. Vervaardigd van duurzame, stootbestendige kunststof.
  • Elektrische ingang: 19V DC, 3,16 A.
  • Filterpatroon (bestelnr. 100186): geperst koolstofblok met geïntegreerde uv-lamp.
  • Materialen: alle materialen die nat worden, voldoen aan de eisen van de Amerikaanse FDA voor gebruik in de overdracht van vloeistoffen voor menselijke consumptie.
  • Maximale bedrijfsdruk: 860 kPa (8,6 bar).
  • Minimale bedrijfsdruk: 104 kPa (1,04 bar).
  • Maximale bedrijfstemperatuur: 30°C.
  • Minimale bedrijfstemperatuur: 4,4°C.
  • Nominale gebruiksstroming: 3,4 liter per minuut bij 415 kPa (4,15 bar) waterdruk met een nieuw filterpatroon (de werkelijke stroomsnelheid is afhankelijk van de waterdruk en de gebruiksduur van het filterpatroon).
  • Nominale gebruiksduur: het filterpatroon is ontworpen om gedurende 1 jaar of 5000 liter (afhankelijk van wat het eerste komt) kook- en drinkwater voor een gemiddeld gezin te leveren. OPMERKING: de werkelijke levensduur van het filterpatroon zal variëren, afhankelijk van het gebruik en de kwaliteit van de watertoevoer.
  • Vervanging van het filterpatroon: snel en eenvoudig. Kan door de gebruiker worden vervangen. Het waterbehandelingssysteem hoeft niet naar de fabriek te worden gestuurd om het filterpatroon te vervangen.
  • Testen: door derde partijen gecertificeerd volgens de internationaal erkende NSF/ANSI-normen 42, 53, 55, 401 en het Gold Seal van de Amerikaanse WQA (Water Quality Association).

  Gebruik

  • De filterinstallatie van het eSpring Waterbehandelingssysteem wordt volledig gemonteerd verzonden.
  • De lengte van de leidingen kan worden aangepast op basis van het gewenste installatiepunt.
  • Na installatie geeft het eSpring waterbehandelingssysteem gefilterd water rechtstreeks uit de kraan.
  • Elk filter gaat 1 jaar of 5.000 liter water mee, afhankelijk van wat het eerste is bereikt, voordat het moet worden vervangen.
  • Als u vragen heeft over onze service of aanspraak wilt maken op de garantie*, kunt u contact opnemen via 020 203 53 82.

  *De algemene voorwaarden voor de voorlenging van de garantie worden bij de bestelling geleverd en kunnen worden gedownload van de online bibliotheek.