Ontworpen voor veiligheid

De eenvoudigste en snelste manier om online documenten te ondertekenen.

Ondersteund door Adobe

Wat is een e-handtekening?

Een elektronische handtekening, of e-handtekening, kan uw geschreven handtekening vervangen. De voordelen voor bedrijven zijn snellere transacties, minder risico, meer overzicht en zichtbaarheid. Het belangrijkste voordeel van de e-handtekening is dat het heel eenvoudig is om digitale documenten rechtsgeldig goed te keuren.

Is de e-handtekening rechtsgeldig en veilig?

De e-handtekening wordt in vrijwel alle geïndustrialiseerde landen ter wereld wettelijk erkend. Adobe eSign-services voldoet aan de meest recente best-practices voor online veiligheid en past deze toe op alle niveaus — van toepassingscode en netwerken tot fysieke installaties. Lees Adobe eSign's Global Legal Handbook (wereldwijde juridische gids).

Waarom zou ik een e-handtekening gebruiken?

Dit zijn enkele van de belangrijkste redenen.

Zo werkt het?

 

STAP 1

Klik op de knop 'nu tekenen'

Open het document en start het ondertekeningsproces met één klik.

STAP 2

Lees het document

Lees het formulier en klik dan op de knop 'klik hier om te tekenen'.

STAP 3

Onderteken het en klaar!

U kunt gerust zijn. Uw e-handtekening is 100% veilig en rechtsgeldig.

Onderteken het formulier

 Download het formulier druk het af en onderteken het en verstuur het dan naar het Amway-adres op het formulier.

FAQ

  • De procedure voor de e-handtekening is heel eenvoudig. U wordt stap voor stap door het document geleid, met duidelijke instructies. Nadat u het document heeft gecontroleerd klikt u op het handtekeningvak en typt u uw naam. Volg de aanwijzingen om de verplichte velden in te vullen. Wanneer u klaar bent om naar het volgende onderdeel te gaan, klikt u links onderaan op de knop 'volgende onderdeel'. Wanneer alles is ingevuld, kunt u het document verzenden. Handige tip: Lees altijd de aanwijzingen boven- en onderaan op het scherm!
  • Elk document met een e-handtekening is volledig beveiligd en beschermd tegen wijzigingen. Om eventuele twijfels met betrekking tot de beveiliging weg te nemen, wordt meteen na verzending per e-mail een kopie van het ondertekende document naar u verstuurd.
  • Het is heel normaal dat uw e-handtekening er anders uitziet dan uw handgeschreven handtekening. Dat komt doordat deze digitaal wordt verwerkt. Zelfs als deze niet overeenkomt met uw geschreven handtekening, is ze toch rechtsgeldig.

  • U ontvangt de link naar het document per e-mail. Als u dus de enige persoon bent met toegang tot uw e-mailaccount, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken!