image/jpeg;;;ps.jpg

YOUTH XTEND Power System

Al na één week gebruik van het Power System (bestaat uit een Serum, Dagverzorging, Nachtverzorging en Oogverzorging) begint u te merken dat uw huid er jonger uit gaat zien.

"81% van de deelneemsters aan de tests vonden dat de huid er jonger uitzag na slechts één week gebruik van het Power System."

ARTISTRY YOUTH XTEND Assortiment
 

 

 

Technologie
 

  • image/jpeg;;;1.jpg.
  • image/jpeg;;;vertragen.jpg.
  • image/jpeg;;;3.jpg.

.

image/jpeg;;;tab-1-img.jpg

LifeSirt is een extract uit de Mediterrane mirteplant, waarvan is bewezen dat het de natuurlijke productie van proteïnen door de huid met maar liefst 280% verhoogt (gebaseerd op in-vitro-onderzoek naar gen-expressie).

.

image/jpeg;;;tab-2-img.jpg

De Micro-X6 peptide is exclusief voor ARTISTRY en bestaat uit zes aminozuren met een bewezen stimulerend effect op de collageenactiviteit in de huid. Een verhoogde collageenactiviteit draagt bij aan het vervagen van fijne lijntjes en rimpels.

.

image/jpeg;;;tab-3-img.jpg

De Afrikaanse baboab wordt in Afrika wel de 'levensboom' genoemd. De vruchten zijn rijk aan antioxidanten en hydraterende voedingsstoffen. Het extract van de Afrikaanse baobabvrucht voedt, hydrateert en verzacht, zodat u er langer jong blijft uitzien.      

     

image/jpeg;;;fragrance.jpg

 

Geuren

 

Deze huidverzorgingsproducten hebben een klassieke geur met een modern accent.

Deze exclusieve, lichte en pure geur is een combinatie van zachte magnolia, tere rozen en dauwfrisse jasmijn met groene thee en de vaste favorieten citrus en cederhout. De geur van ARTISTRY YOUTH XTEND is opvallend en zelfverzekerd, natuurlijk en toch modern; een perfecte omschrijving van de waarden van de ARTISTRY vrouw.

ARTISTRYTM, ARTISTRYTM CREME LUXURY, ARTISTRYTM ESSENTIALS, ARTISTRY SIGNATURE EYESTM, ARTISTRY INTENSIVE SKINCARETM, ARTISTRY YOUTH XTENDTM en ARTISTRY FORWARD BEAUTYTM zijn handelsmerken van Amway.