Verken het fascinerende assortiment AMWAY™ Geuren voor vrouwen en mannen en zoek de geur die bij u past! 
GEUREN VOOR HAAR

Romantisch, elegant, intens of fris: het aanbod van AMWAY omvat een fraaie selectie van geuren voor vrouwen, waaronder parfums, eaux de toilette en bodysprays, passend bij elke persoonlijkheid, stemming of stijl. De geurfamilies ANTICIPATE™, ANCESTRY™ en WISTFUL™ voor vrouwen vertegenwoordigen een betoverende verzameling van geuren, variërend van vrouwelijk tot fruitig, en van zoet tot vurig, sensueel of mysterieus. 

 

 

 

 

 

 

 

Snel bekijken

DE ZIEL VAN ROMANTISCHE VROUWELIJKHEID.

 
Deze subtiele, sensuele geur met cyclaam en lychee boeit de zintuigen en geeft u een zachte uitstraling. Een verleidelijke combinatie van lelietjes-van-dalen en ylang vormt het hart van de geur, gevolgd door amber en poederige muskus. Deze zachte romantische bloemengeur is op-en-top vrouwelijk en onweerstaanbaar.

 

 

Snel bekijken

DE ZIEL VAN PASSIEVOLLE SENSUALITEIT.

 
Accentueer uw passievolle kant met dit rijke, oosterse bouquet, met zwarte bes en frisse, witte fresia als intrigerende elementen vol verlangen. Vleugjes exotische Arabische jasmijn en orchidee plagen en verleiden, vermengen zich met een zweem van sandelhout en patchoeli om de zintuigen te hypnotiseren die de passie in u doen ontwaken. U wordt omgeven door een gevoel van warmte en rijke sensualiteit.

 

 

Snel bekijken

EEN UITING VAN KLASSIEKE ELEGANTIE.

 
Zwarte bes, citroen en bergamot creëren een harmonieuze structuur, die goed past bij noten met Egyptische jasmijn en lelietjes-van-dalen, die inspireren tot een gevoel van tijdloze sensualiteit. Het hart met een vleugje witte muskus en amber creëert tot slot een aura van ware elegantie; onweerstaanbaar en verfijnd tegelijk. Een subtiele uiting van blijvende elegantie.

 

 

Snel bekijken

EEN VERFIJNDE UNDERSTATEMENT VAN ELEGANTIE.

 
De suggestie van een boeket verse bloemen, gehuld in de subtiele akkoorden van een zeebriesje dat even het Île de la Cité aandoet en uw zintuigen de vrije hand geeft. Perzik verstrengeld met noten van nachtjasmijn en de subtiele charme van de tuberoos en poederige witte muskus hullen u in een aura van mysterieuze elegantie, terwijl u over de Pont Neuf wandelt. U wordt meegevoerd door de luchtige sensualiteit. U wordt omgeven door een sfeer van verfijnde elegantie.
Sterk geconcentreerd: zodat deze sensuele geur lang op de huid blijft hangen.

Snel bekijken

EEN SPRANKELEND, VERFRISSEND GEVOEL
VAN WELZIJN.

 
Een combinatie van citroen en nectarine bereikt de zintuigen met een vleugje pure verfrissing, aangevuld met een bouquet van fresia en roos, verankerd door poederige muskusaccenten die u een heerlijk verzorgd gevoel geven. Ervaar deze sublieme, trendy body mist met vitamine E en olie, die de huid zacht maakt en beschermt, en u in een stralende gloed hult. Geniet van een verfrissend gevoel van welzijn dankzij het sprankelende WISTFUL AROMA.

 


 

GEUREN VOOR HEM

Klasse, sportief of premium: kies wat u vandaag wilt uitstralen! De ingrediënten en noten van OPPORTUNE™ geuren voor mannen geven u de vrijheid om een geur te kiezen die echt bij uw persoonlijkheid past.

 

 

 

 

 

Snel bekijken

KLASSE MET DUIZENDEN FACETTEN: UW LEVEN!

 

Onze parfumeurs hebben de pittige sechuanpeper en mandarijn getemperd met jasmijn en JUNGLE ESSENCE™*, zodat deze tegenwicht bieden aan het intense karakter van de cederolie, die de geur een koel accent verleent en de zintuigen betovert. Warm en koud in 1 – een combinatie van zelfverzekerdheid, cultuur en verfijning - een uiterst mannelijke fougèregeur met tal van facetten en heel veel klasse.

* Handelsmerk van V. MANE FILS, Société anonyme.

Snel bekijken

ACTIEF EN ENERGIEK: UW LEVEN!

 
Een vlaag frisse citrusnoten boeit de zintuigen en vermengt zich met verkwikkende accenten van pittige, zwarte peper en meidoorn, die de essentie van energie lijken op te roepen. Vervolgens leidt een tunnel van rozemarijn u naar de amber en cederhout, die de geur een moderne mannelijkheid verlenen. Een frisse, energieke compositie die u een gevoel van stimulerende ongedwongenheid geeft.
GEBRUIK VAN GEUREN

Een geur dient twee tot drie maal daags te worden aangebracht. U kunt niet verwachten dat één keer aanbrengen voldoende is voor de hele dag. In geuren worden fixeermiddelen gebruikt om ze stabiel te houden en de geur zo lang mogelijk aan de huid te binden.

De geur kan worden aangebracht op plaatsen waar het bloed vlak onder het huidoppervlak stroomt: aan de binnenkant van uw polsen en ellebogen, in de knieholtes, in de hals of onder de oorlelletjes (niet achter de oren).

Als uw huid gevoelig is voor parfum, spuit dan wat op een zakdoekje en steek dat in uw zak of tas.

Wrijf de geur niet in de huid, aangezien dit de geur kan “kneuzen”, waardoor deze anders zal gaan ruiken. Spuit de geur op uw huid en laat deze dan zonder aanraken opdrogen.

Gebruik verschillende geuren voor verschillende gelegenheden en stemmingen. Gebruik overdag een andere geur dan 's avonds.

Bewaar geuren in de koelkast, voor een koele, verkwikkende verfrissing in de zomer. Geuren dient u overigens altijd koel en droog te bewaren.

 


 

VERKOOPONDERSTEUNEND MATERIAAL

 

Powerpoint AMWAY Geuren

 

 

 
.