DoubleX

NUTRILITE™ DOUBLE X™ en Daily

NUTRILITE Daily en NUTRILITE DOUBLE X vormen een vertrouwde en stevige basis voor belangrijke vitaminen en mineralen en ondersteunen een goed uitgebalanceerde voeding. Het doel van NUTRILITE producten is om de natuurlijke kracht van de mens te ondersteunen en versterken.

image/png;;;Good nutrition makes the difference.png

Een goede voeding maakt het verschil

Al onze vitale lichaamsfuncties zijn afhankelijk van de aanwezigheid van vitaminen en mineralen om een gezonde en actieve levensstijl te ondersteunen. Deze belangrijke voedingsstoffen zijn terug te vinden in vele verschillende fruitsoorten en groenten. Daarom is het belangrijk veel verschillende voedingsmiddelen te eten om te garanderen dat uw lichaam alle noodzakelijke vitaminen en mineralen dagelijks opneemt.

De huidige levensstijl laat vaak onvoldoende tijd voor een echt voedingsrijk dieet, of we slaan gewoon maaltijden over. Verse voeding wordt vaak vervangen door gemaksvoeding en tijdsgebrek leidt vaak tot een voedingsarm dieet. Voedingssupplementen met fytovoedingsstoffen zijn een goede aanvullende bron van ontbrekende voedingsstoffen, die kan helpen zorgen voor een evenwichtige voeding, optimale gezondheid en algeheel welzijn.

image/png;;;Which nutrients are important.png

Welke voedingsstoffen zijn belangrijk?

Zuiver leven: vitaminen

Vitaminen zijn essentieel voor alle fundamentele stofwisselingsfuncties, zoals de verwerking van andere voedingsstoffen en de vorming van bloedcellen, hormonen, genetisch materiaal en chemicaliën in het zenuwstelsel. Vitaminen worden gegroepeerd als "wateroplosbaar", of "vetoplosbaar", op basis van hun chemische eigenschappen. In water oplosbare vitaminen zijn onder meer vitamine C en alle B-vitaminen. Vitaminen A, D, E en K zijn "in vet oplosbare" vitaminen.

Krachtige specialisten: mineralen

Mineralen stimuleren de groei en herstelfuncties in alle lichaamscellen, en spelen ook een essentiële rol in andere, meer complexe chemische systemen, vooral in het zenuwstelsel. Mineralen zoals Calciumspelen een belangrijke rol bij het herstel van uw botten en tanden. Ijzer is essentieel voor de juiste werking van hemoglobine (een eiwit in rode bloedcellen) en magnesium voert meer dan 300 biochemische functies uit in het lichaam!

Natuurlijke weerstand: antioxidanten

Vrije radicalen kunnen het DNA van de lichaamscellen aantasten via oxidatie, wat mogelijk leidt tot ziekten en een sneller verouderingsproces. Anti-oxidanten helpen de lichaamscellen door de vrije radicalen te bestrijden die celbeschadiging veroorzaken. Tot deze groep behoren de vitaminen C en E, evenals andere vitamineachtige verbindingen zoals carotenoïden (alfa- en bèta-caroteen), lycopeen en luteïne, maar ook sporenmineralen, zoals selenium.

De wonderen der natuur: fytovoedingsstoffen

Voedingsstoffen uit planten hebben altijd deel uitgemaakt van de chemische opbouw van fruit en groenten. Het is pas tijdens de afgelopen jaren dat specifieke fytovoedingsstoffen apart geïdentificeerd en bestudeerd werden om meer te weten over hun talrijke voordelige kwaliteiten. Uit een wereldwijd onderzoek is gebleken dat een dieet uit fytovoedingsstoffen een optimale gezondheid kan bevorderen.

Fytovoedingsstoffen zijn natuurlijke chemische elementen afkomstig uit planten. Er wordt ervan uitgegaan dat deze krachtige stoffen het lichaam op een natuurlijke manier helpen en de efficiëntie van belangrijke vitaminen optimaliseren.

Multivitaminen voor talrijke behoeften - het hele jaar door

Vijf porties fruit en groente per dag. Dat is de regel. Een voldoende opname van vitaminen en mineralen is essentieel voor de bevordering van het immuunsysteem, de ondersteuning van een normale groei en ontwikkeling en het helpen van de cel- en orgaanfuncties. De juiste hoeveelheid innemen is echter moeilijk, omdat evenwichtige maaltijden vervangen worden door verwerkt voedsel. Alcohol, caffeïne en nicotine hebben ook hun effect, en "beroven" ons lichaam van belangrijke vitaminen en mineralen.

Hoewel dieetsupplementen geen vervangingen zijn voor een gezond en evenwichtig dieet, worden multivitaminen geformuleerd om een aanvullende bron te bieden voor deze vitaminen en mineralen die u helpen aan uw dagelijkse voedingsbenodigdheden te voldoen en die misschien ontbreken in uw gewone dieet. Ze zijn betrouwbare en stevige basissen voor belangrijke vitaminen en mineralen en zijn een stimulans voor een goed uitgebalanceerde voeding.

Ontdek wat u kunt!

NUTRILITE biedt twee multivitaminen-/multimineralenproducten die verschillende voedingsbehoeften vervullen en op natuurlijke wijze uw voeding verbeteren, het hele jaar door:

  • NUTRILITE DOUBLE X Voedingssupplement met multivitaminen/multimineralen/fytovoedingsstoffen is de geavanceerde formulering, die extra ondersteuning op voedingsgebied geeft wanneer er nog meer van uw lichaam wordt gevraagd.
  • NUTRILITE Daily levert een basishoeveelheid voedingsstoffen, zodat u erop kunt vertrouwen dat u goed voor uzelf zorgt.