Hoeveelheid:

  Nutrilite™ Omega-3 Complex is een voedingssupplement met hoogwaardige omega-3 vetzuren dat de normale werking van het hart bevordert*. 
   

  Waarom u het goed zult vinden 

  Omega-3-vetzuren werken als een goed geoliede fietsketting en ondersteunen de normale werking van het hart. Toch staan ze bekend als "essentieel", omdat ons lichaam ze niet zelf op natuurlijke wijze kan aanmaken; we moeten ze uit onze voeding halen. Een evenwichtige voeding met 1 à 2 porties vis per week is ideaal, maar we begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is. 

  Hoewel we zelf geen essentiële omega-3-vetzuren kunnen aanmaken, zijn ze enorm belangrijk voor de normale werking van het hart en dragen ze bij tot het behoud van een goede algehele gezondheid van top tot teen. Nutrilite™ Omega-3 Complex is een voedingssupplement met de omega-3 vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Samen leveren zij de vetzuren die in uw eetpatroon kunnen ontbreken. 

  Wat u moet weten

  Nutrilite™ Omega 3 Complex bevat een mix van omega-3-oliën van onze vertrouwde, door Nutricert™ gecertificeerde leverancier. Met zalm uit het zuivere water van Noorwegen en ansjovis, makreel en sardines uit de Atlantische en de Stille Oceaan. 

  • Ansjovis, makreel en sardines staan lager op de voedselketen en hebben daardoor een hoger gehalte omega-3-vetzuren. 
  • 1 capsule bevat ongeveer evenveel omega-3-vetzuren als 28 g zalm, tonijn of sardines.
  • Helpt de hartfunctie te ondersteunen met een Omega-3 Complex gemaakt van EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur)*.
  • De omega's worden gecombineerd met vitamine E en binnen 72 uur na het oogsten in capsules verwerkt om de kwaliteit te garanderen. 
  • Elke partij visolie wordt getest om te garanderen dat ze aan de kwaliteits- en zuiverheidseisen voldoet. 
  • Bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen of toegevoegde conserveermiddelen.
  • Dit product is niet geschikt voor vegetariërs of veganisten.

  * Het heilzame effect wordt bereikt met een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. 
   

  Gebruik: 

  Eenmaal daags 1 capsule innemen bij de maaltijd. 

   
  GEMIDDELDE VOEDINGSWAARDE    PER DAG (1 capsule)  % NRV* 
  Vetten 1 g  
  Omega 3-vetzuren 380 mg  
  (Eicosapentaeenzuur) 180 mg  
  (docosahexaeenzuur) 120 mg  
  Vitamine E 5 mg 42

  * %  van de voedingswaardereferenties

  Mogelijke Gebruikers

  • Iedereen die weinig voedsel eet dat rijk is aan omega-3-vetzuren, zoals de meeste vissoorten, schaal- of schelpdieren, bladgroente, raapzaadolie, sojaolie en walnoten, en daardoor onvoldoende van deze vetzuren binnenkrijgt.
  • Iedereen die geïnteresseerd is in het heilzame effect van omega-3-vetzuren, die onder meer bijdragen tot de normale werking van het hart.

  Aanbevolen dosering

  1 capsule per dag bij de maaltijd.

  Opmerking

  Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Verpakking goed gesloten houden. Koel en droog bewaren.